Leergangen

Praegus, uw partner in opleiden!

Testen is een professie, die vraagt om specifieke expertise, kennis en vaardigheden. Bovendien een vakgebied dat enorm in beweging is. Als tester word je continue geconfronteerd met nieuwe methoden, trends en tools. Om meer te weten te komen over testen in het algemeen, testautomatisering, performance testen, security testen of advies over de allerlaatste trends, kies je voor de trainingen van Praegus.

Praegus biedt een uitgebreid aantal innovatieve trainingen en leertrajecten voor diverse doelgroepen, zoals (ervaren) testengineers, testconsultants en testcoördinatoren/-managers. De trainingen zijn verdeeld in certificeringtrainingen, groeipaden (curricula), specials en maatwerk trainingen over specifieke onderwerpen en tools. Allen binnen het gedachtengoed van Agile.

Het overzicht hieronder geeft een weergave van alle trainingen, leertrajecten en specialisaties, klik op een training voor meer informatie en om je in te schrijven.

Sorteer op:
Zoeken:

    
Compassie

De Praegus opleidingen worden verzorgd door specialisten uit het veld. Onze specialisten onderscheiden zich door een sterke mix van inhoudelijke ervaring op zowel functioneel als technisch vlak, ervaring met lesgeven en verzorgen van presentaties, uitmuntende kennis van testtools en traditionele en moderne technieken en methodieken. Onze jarenlange praktijkervaring, continue kennisverwerving en kennisdeling vormen de basis voor onze opleidingen. Door de praktijkervaring en kennis van onze docenten kenmerken onze opleidingen zich door de vertaalslag van theorie naar praktijk. Van weten naar doen!

Iedere opleiding bij Praegus kent bovendien nazorg. We zijn er van doordrongen dat de echte praktijk pas begint na de opleiding. Onze docenten zijn daarom na afloop van de opleiding benaderbaar om te coachen in de praktijksituatie. Daarnaast heeft iedere training bij Praegus een uniek pricing-concept; hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de training.

Meer weten?

Trainingen kunnen zowel op ons opleidingscentrum in Leusden als ‘in house’ (klantlocatie) worden verzorgd. Ons trainingsaanbod wordt continue aangepast op behoefte en trends in de markt. Voor het direct boeken van een opleiding in het “Open Rooster” kunt u gebruik maken van het inschrijf menu bij de opleiding. Wilt u meer weten over de Praegus Academy of een van de trainingen neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Meer weten? Neem contact met ons op