Training op Maat

MAATWERK

Vanuit onze visie over opleiden en om boven verwachting te presteren, gaan we met onze klant in gesprek over zijn uitdagingen om zo een goed beeld te hebben wat van ons wordt verwacht. Door middel van de opleiding(en) dragen we een passende oplossing aan. We stellen vragen als: Wat is de verwachting van de opleiding? Wat denkt men te leren? Maar nog belangrijker, wat wil men straks kunnen? Alle opleidingen, met uitzondering van het “Open Rooster”, worden vooraf gegaan door een intakegesprek. Iedere opleiding bij de Praegus Academy is maatwerk omdat de inhoud vooraf is afgestemd met de opleidingsbehoefte en door het unieke contact tussen de docent en de cursist.

We streven er naar besproken verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nog beter te doen. Er is altijd ruimte voor gesprek, vragen, inbreng en discussie.

Het onderstaande overzicht geeft een overzicht van onze expertise gebieden. Wij geloven dat trainingen op het gebied van deze expertise gebieden van echte meerwaarde zijn wanneer deze worden toegespitst op uw specifieke bedrijfssituatie. Een maatwerktraining door Praegus onderscheidt zich door een unieke combinatie van bewezen theorie, best practices en praktijk oefeningen welke volledig aansluiten op uw behoefte! Daarbij worden de Praegus trainingen verzorgd door specialisten uit het veld waardoor de trainingen verrijkt worden door daadwerkelijk actuele praktijk ervaringen. We zijn er van doordrongen dat de echte praktijk pas begint na de training. Onze docenten zijn daarom na afloop van de training benaderbaar om te coachen in de praktijksituatie. Daarnaast heeft iedere training bij Praegus een uniek pricing-concept; hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de training.

Basis Vaardigheden
Masterclass Testen
Test Awareness
Test Technieken
Testen voor Beheerders
Testen in een Agile omgeving
Richtingen
Perfor-
mance Testen
Geautoma-
tiseerd Testen
Security Testen
Test Management
Test Proces Verbetering
Testen voor Developers
Specialisatie
SAP & Testen
Mobile & Web Testen
Big Data & Testen
Tools
JMeter
Selenium & Fitnesse
HP ALM
Tosca Testsuite
HP Loadrunner
SoapUI

 

Bent u op zoek naar training of een van de leertrajecten uit ons curriculum kijk dan ook eens op ons trainingen overzicht. Ook deze trainingen kunnen zowel op ons opleidingscentrum in Leusden als ‘in house’ (klantlocatie), eventueel als maatwerk variant, worden verzorgd.

Meer weten? Neem contact met ons op