Uw partner in opleiden

Praegus, uw partner in opleiden!

Testen is een professie, die vraagt om specifieke expertise, kennis en vaardigheden. Bovendien een vakgebied dat enorm in beweging is. Als tester word je continue geconfronteerd met nieuwe methoden, trends en tools. Om meer te weten te komen over testen in het algemeen, testautomatisering, performance testen, security testen of advies over de allerlaatste trends, kies je voor de trainingen van Praegus.

Praegus biedt een uitgebreid aantal innovatieve trainingen en leertrajecten voor diverse doelgroepen, zoals (ervaren) testengineers, testconsultants en testcoördinatoren/-managers. De trainingen zijn verdeeld in certificeringtrainingen, groeipaden (curricula), specials en maatwerk trainingen over specifieke onderwerpen en tools. Allen binnen het gedachtengoed van Agile.

Meer weten?

Trainingen kunnen zowel op ons opleidingscentrum in Leusden als ‘in house’ (klantlocatie) worden verzorgd. Ons trainingsaanbod wordt continue aangepast op behoefte en trends in de markt. Voor het direct boeken van een opleiding in het “Open Rooster” kunt u gebruik maken van het inschrijf menu bij de opleiding. Wilt u meer weten over de Praegus Academy of een van de trainingen neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Meer weten? Neem contact met ons op