Windesheim Flevoland en Praegus Academy slaan handen ineen voor de tester van detoekomst Vlog

15 maart, 2018
Hier een weergave van het interview naar aanleiding van de samenwerking.
Meer lezen

Praegus Kerstvlog Vlog

18 december, 2017
Middels onze eerste vlog brengen we jou onze kerstgroet en beste wensen voor 2018! Fijne feestdagen, een fantastische jaarwisseling en tot volgend jaar!
Meer lezen

Vrouwen hebben niet ‘the brains’ voor de IT. Of toch wel? Blog

12 december, 2017
Sinds 2011 werk ik als ondernemer in de IT branche. Ik ben mede-oprichter en directeur van een succesvol testbedrijf en ook moeder van 2 jonge kinderen. Dat blijkt in ons land een bijzondere combinatie te zijn. Lucky me? Bijna zeven jaar geleden startte ik, ideologisch gedreven, een bedrijf in Software(…)
Meer lezen

Schoenmaker blijf bij je leest? Blog

11 oktober, 2017
Aan het begin van mijn carrière werd ik in twee maanden klaargestoomd voor het testvak: dit bestond voornamelijk uit het TMap boek uit het hoofd leren en het certificaat halen. Toen ik dat certificaat binnen had, was ik klaar om als tester de markt te betreden. Nu, 5 jaar verder,(…)
Meer lezen

Robot Automatiserings framework, Een korte introductie Whitepapers

31 augustus, 2017
Bij Agile softwareontwikkeling is testautomatisering vanaf het allereerste begin eerder regel dan uitzondering. Systeemketens worden steeds complexer en de business wil vooral uit kostenoogpunt steeds sneller en iteratiever (o.a. Scrum en Agile) werken. Bovendien wordt de interactie met de klant en eindgebruiker steeds geavanceerder door nieuwe internettechnologieën en mobiele applicaties.(…)
Meer lezen

Hoe selecteer je de juiste tester? Blog

15 augustus, 2017
Als Assessment Psycholoog was het mijn werk om mensen te interviewen en te selecteren. Als testconsultant zit ik nu aan de andere kant van de tafel en het is erg interessant om te zien hoe potentiële nieuwe opdrachtgevers intakegesprekken aanvliegen. Iedereen doet op zijn manier z’n best om het kaf(…)
Meer lezen