Persbericht – Praegus en Access42 samen in softwaretestconcept Persberichten

20 september, 2016
Praegus en Access42 samen in softwaretestconcept De Nederlandse bedrijven Praegus en Access42 gaan samenwerken om de discipline (cyber)security te integreren in de bestaande dienstverlening van Praegus op het gebied van softwaretesting. De organisaties hebben bovendien een nieuw concept ontwikkeld waarmee klanten volledig geautomatiseerd hun regressie-, performance- en security kunnen testen.(…)
Meer lezen

Persbericht – Praegus en Access42 gaan partnership aan Persberichten

19 september, 2016
Praegus en Access42 gaan partnership aan Vandaag maken Praegus en Access42 bekend een intensieve samenwerking te zijn aangegaan met als doel de discipline (cyber)security te integreren in de bestaande dienstverlening op gebied van testen binnen de software development lifecycle. Naast performance- en functionele (regressie)testen ontstaat er een toenemende vraag naar(…)
Meer lezen

Persbericht – Praegus gaat partnership aan en richt Praegus Connect B.V. op voor ZZP markt Persberichten

17 juni, 2016
Praegus gaat partnership aan en richt Praegus Connect B.V. op voor ZZP markt Vandaag maken Praegus en Arnout Klooswijk bekend een partnership te zijn aangegaan middels de oprichting van Praegus Connect B.V.. Praegus wil hiermee haar dienstverlening als hét kenniscentrum in testland verbreden door zich als verbindende factor voor zelfstandige(…)
Meer lezen

Persbericht – Praegus helpt klanten Qualitest na sluiting Persberichten

12 mei, 2014
Praegus helpt klanten Qualitest na sluiting Praegus heeft met het Israëlische testbedrijf Qualitest Group een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Daarbij is afgesproken dat Praegus de activiteiten van Qualitest in Nederland vertegenwoordigt en de bestaande klanten ondersteunt. Qualitest heeft namelijk zijn vestiging in Woerden gesloten. Het bedrijf nam daar in 2012 Four Oaks(…)
Meer lezen