Community

De Praegus Connect Community is het platform waar de bij Praegus betrokken zelfstandigen en geïnteresseerden vanuit de gezamenlijke expertise samenwerken, ontwikkelen en uitwisselen.

Ideeën

De community stelt zelfstandigen in staat ideeën naar een hoger niveau te brengen. Samen ideeën te delen zodat relatief snel een grote groep wordt bereikt.

Ontwikkeling (Solutions)

Van idee naar product – In variabele teams werken zelfstandigen samen met Praegus om plannen en ideeën tot realisatie te brengen en concreet vorm te geven.
Product implementatie – Praegus ondersteund zelfstandigen bij het uitrollen van aanpak en producten naar teams in programma’s en projecten.

Opleiding (Academy)

De community kan natuurlijk gebruik maken van de mogelijkheden van de Praegus Academy. Naast een mooi curriculum met voordelen voor betrokken zelfstandigen biedt Praegus vanuit de community mogelijkheden voor het opzetten van cursussen voor kleinere groepen zelfstandigen die samen een cursus willen volgen. Ook kunnen leden van de community als gastdocent cursus geven aan de Academy.

Events, verbinden en netwerk

Naast de professionele samenwerking organiseert Praegus vanuit het Connect platform geregeld bijeenkomsten waar zelfstandigen buiten de lopende opdrachten met elkaar kunnen bijpraten en elkaar informeren over ontwikkelingen en zaken waar iedereen mee te maken heeft zoals hoe om te gaan met brokers, belastingzaken, offertetrajecten, verzekeringen, pensioenen, et cetera.

Meer weten? Neem contact met ons op