Connect Midlance

connect midlance

Na bieden van uitdagende opdrachten aan zelfstandige testspecialisten (ZZP-ers) gaat Praegus Connect nu het Midlance concept in de markt zetten. Doel van dit model is om de expert consultant te ondersteunen met de belangrijkste voordelen van een dienstverband, met de vrijheid en beloning die past bij een ondernemer.

Praegus Connect РMidlance is er voor zelfstandige en ondernemende consultants die zich willen verbinden aan een erkende organisatie als Praegus. Praegus Connect biedt ruimte voor de ontwikkeling van eigen producten en diensten (Praegus Solutions), opleiding in onze Praegus Academy en kennisuitwisseling via het Kenniscentrum van Praegus. Met andere woorden, ondersteuning aan initiatieven om producten en diensten met een groep enthousiaste collega’s uit te werken via het platform en netwerk van Connect.

De beloning is gebaseerd op een goede mix van vast en flexibel, die past bij de zekerheden van een dienstverband en de waardering voor de meer ondernemende consultant. Als Praegus Midlancer maak je deel uit van het Praegus bedrijf met alle voordelen van faciliteiten die horen bij dit mooie bedrijf.

Binnenkort zullen we met de eerste groep Midlancers starten, we zijn dan ook continu op zoek naar betrokken experts met een functionele-, testmanagement-, infra-, technische test- of security achtergrond.

Meer weten? Neem contact met ons op