Connect Yourself!

PRAEGUS CONNECT

Uw partner in flexibele oplossingen.

Voor opdrachtgevers:

Praegus Connect ontzorgt u op meerdere fronten binnen de test discipline. Zo zorgt Praegus Connect ervoor dat alle kernexpertises binnen testend Nederland bij elkaar worden gebracht en elkaar versterken, zodat u de juiste expertise op het juiste moment in huis hebt. Zo biedt Praegus Connect testexpertise op gebied van functionele-, testmanagement-, infra-, technische test- en security oplossingen.

Middels een zorgvuldig opgebouwd netwerk van partners en een gepassioneerde eigen populatie bieden wij de volledige flexibele schil voor onze opdrachtgevers. Praegus Connect bouwt én onderhoudt voor u de brug tussen vraag en aanbod van specialisten.

 

Voor zelfstandige testspecialisten:

Praegus Connect selecteert voor jou de best passende opdrachten en treedt op als jouw brug naar opdrachtgevers. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is zorgen dat wij jou kennen. Dit start met een kennismakingsgesprek en het delen van je CV en referenties.

We bieden je naast boeiende opdrachten, ook opleidingen en kennissessies vanuit het kenniscentrum van de Praegus Group, zodat je optimaal profijt hebt van onze gedeelde kennis bij je eigen opdrachten. Tevens staan we open voor flexibele tussenvormen van arbeidsrelaties waarbij je gedeeltelijk ontzorgt wordt en gedeeltelijk je eigen gedragen verantwoordelijkheid  terugziet in je beloning.

Connect yourself! En word ook onderdeel van het Praegus Team.

Deel je gegevens via het contactformulier op deze site.

Praegus Connect is een onderdeel van de Praegus Group.

Meer weten? Neem contact met ons op