Fit

Praegus Fit, een “passend” antwoord voor een gezonde en sterkere IT organisatie. Agile, DevOps, CI/CD, voorbeelden van onderwerpen die steeds belangrijker worden voor snelle softwareontwikkeling. Met onze roots in softwarekwaliteit en testen weten we hoe software-ontwikkelprocessen moeten inrichten. Door inzicht te geven in processen helpt Praegus Fit bij het maken van de volgende stap.

 

Mens

Je bent onderdeel van de IT organisatie. Als Scrummaster, DevOps engineer of welke andere rol dan ook en je wil je natuurlijk blijven ontwikkelen. In aanraking gekomen met Agile of behoefte aan hulp- on-the-job bij proces gerelateerde vragen? Lees dan hier verder hoe Praegus Fit jou kan helpen.

Team

Als team ben je van essentieel belang bij een goede implementatie en snelle ontwikkeling van software. Maar hoe kun je bijvoorbeeld goed scrum ceremonies organiseren? Of willen jullie hulp bij het faciliteren van een workshop? En wil je met je team op een leuke manier hier invulling aangeven. Klik op meer informatie om te kijken wat we voor jullie kunnen doen. 

Organisatie

Agile worden wil iedereen. Wie is er niet gevoelig voor ‘snel en wendbaar’? En vaak wordt het ook nog gebracht als goedkoper. Hoe ga je als organisatie hier mee om? Welke afspraken maak je met de teams? Hoe stuur je een Agile organisatie aan en hoe verzeker je dat je waar krijgt voor je geld? Praegus Fit kan hierbij helpen.