Testautomatisering low-code

Waarom Low-code?

Ten opzichte van traditionele software-ontwikkeling brengen Low-code oplossingen enkele voordelen met zich mee. Denk hierbij aan snellere doorontwikkeling met hogere klantbetrokkenheid, korte iteraties en een snellere feedback-cycle. Mede dankzij deze voordelen is er een snellere time-to-market realiseerbaar, zodat het ontwikkeltraject beter controleerbaar en sneller opgeleverd wordt.

Wat is low-code ontwikkeling?

Low-code zorgt ervoor dat developers van verschillende niveaus in staat zijn om applicaties voor web en mobiel te maken, met behulp van drag-and-drop componenten. Hierdoor wordt het mogelijk om sneller een applicatie in elkaar te zetten dan met de traditionele methoden.

Wat is kwaliteit in Low-code?

Een gebruikelijke misvatting is, dat in Low-code trajecten niet getest hoeft te worden. Bij Praegus zijn we er stellig van overtuigd dat de kwaliteit van een product minstens zo belangrijk is als het uiteindelijke product zelf. De testactiviteiten en -verantwoordelijkheden horen hierin onlosmakelijk verbonden te zijn met het ontwikkeltraject. Dit is alleen te realiseren door ontwikkelaars met passie voor kwaliteit, een goed luisterend oor en oog voor detail.

Praegus ook voor business critical systemen

Ja, want wij leveren altijd gegarandeerde kwaliteitsborging op uw software-ontwikkeltraject. Dit doen we door op onze opgeleverde projecten standaard geautomatiseerde testruns te laten draaien en u complete transparantie te bieden middels het door ons zelf ontwikkelde rapportage dashboard. Via dit dashboard heeft u real-time inzage in de actuele status van het project, inclusief de data omtrent de tests. Voor Praegus is kwaliteit vanzelfsprekend of het nu om eenvoudige applicaties gaat of om kritieke kernsystemen.

Waarom Praegus als software-partner?

Praegus heeft zich al jaren bewezen als dé partner in kwaliteits- en testautomatiseringstrajecten. Onze Praegustatoren zijn bij onze klanten veelal onmisbaar als schakel tussen business en de development en zijn excellent in de vertaling van business vraagstukken naar haalbare IT. Juist deze competentie in combinatie met onze technische kennis zorgt ervoor dat onze mensen ook als Low-code ontwikkelaars actief zijn.

Praegus, ook voor business critical systemen?

Ja, want wij leveren altijd gegarandeerde kwaliteitsborging op uw software-ontwikkeltraject. Dit doen we door op onze opgeleverde projecten standaard geautomatiseerde testruns te laten draaien en u complete transparantie te bieden middels het door ons zelf ontwikkelde rapportagedashboard. Via dit dashboard heeft u real-time inzage in de actuele status van het project, inclusief de data omtrent de tests. Voor Praegus is kwaliteit vanzelfsprekend of het nu om eenvoudige applicaties gaat of om kritieke kernsystemen. 

Wat maakt ons uniek op het gebied van low-code?

  • Volledig autonoom team van professionals met ruime ervaring in Low-code projecten.
  • Gegarandeerde kwaliteitsborging met de Praegus Open Source toolchain. Een automatiserings framework dat zich, in tegenstelling tot andere test automatiseringsoplossingen, uitstekend leent voor Low-code trajecten.
  • Het Orangebeard rapportage dashboard; actueel inzicht in de resultaten van test en voortgang van de ontwikkeling.
  • Security- en performance-monitoring om inzicht te krijgen in de prestaties en veiligheid van de applicatie.

Low-code projecten testen?

Bent u op zoek naar een partij die wél gegarandeerd uw Low-code projecten getest oplevert zodat u daardoor bij oplevering niet onaangenaam verrast wordt?

Praegus helpt u graag bij testautomatisering voor Low-code.