Security

security consultancy

Heeft u inzicht in de zwakke punten van uw informatiebeveiliging? En dan niet alleen de technische aspecten? Met behulp van een Cyber Security Quick Analysis geven wij op praktische wijze in een kort tijdsbestek inzicht in de effectiviteit van getroffen beveiligingsmaatregelen.

penetratietesten

Penetratie testen (vaak “pentesting”, “pen testen”, “netwerk penetration testing” of “security testing”) is een controle van een of meer computersystemen en applicaties op kwetsbaarheden, waarbij deze kwetsbaarheden ook werkelijk gebruikt worden om in deze systemen in te breken. We doen dit op dezelfde manier als een hacker om zo de gaten in uw beveiliging te identificeren.

cyber defense center

Weet u wie uw klanten data wil stelen en waarom? Heeft u een intern team met hooggekwallificeerde cybersecurity specialisten en analisten? Kunt u een 7 x 24 Security Operations Center (SOC) betalen?Kunt u het snel veranderde dreigingslandschap bijhouden?

Als u NEE heeft geantwoord op één van bovenstaande vragen, dan is ons Cyber Defense Center het antwoord voor u.

security academy

Voor een organisatie is informatiebeveiliging van levensbelang. Verlies of schade van informatie kan tot gevolg hebben dat de continuïteit van de bedrijfsvoering in gevaar komt, er niet meer voldaan wordt aan wet- en regelgeving en het imago van de organisatie wordt geschaad. Onze opleidingen helpen u, uw medewerkers en uw organisatie om bewuster om te gaan met de risico’s rondom informatie.