Testautomatisering

U wilt het liefst gebruik maken van een gebruiksvriendelijke testtool met overzichtelijke dashboards, die inzetbaar is in verschillende omgevingen en waarvoor u uw testers niet hoeft om te scholen tot programmeur. Maar u wenst niet vast te zitten aan een kostbaar licentiemodel. Klopt? Lees dan verder.

Performance Testen en Monitoring

Kan dat even ‘ge-performance-test’ worden?

Een vraag die ons met regelmaat gesteld wordt. Performance testen blijkt vaak een klusje ‘achteraf’ en op het laatste moment. Herkenbaar?

Augmented Testing

U heeft een geolied CI/CD proces voor uw software ontwikkeling, denkt u. Hoe kan het dan dat die beoogde versnelling van releases toch nog hapert?

Security Testen en Monitoring

Controle op en inzicht in een of meer computersystemen en applicaties op kwetsbaarheden wordt in de hedendaagse digitale wereld een noodzaak. Veel kwetsbaarheden zijn al te voorkomen door security van begin af aan mee te nemen in de testen. En dat kan ook geautomatiseerd.

Robotic Process Automation

Met de toenemende complexiteit van software, de databases erachter en eventuele API’s, is het steeds duurder om nieuwe functionaliteit te bouwen. Om dan toch (eventueel tijdelijke) repetitieve handelingen te automatiseren, kan er ook gekozen worden voor RPA. RPA is vaak goedkoper, sneller en gemakkelijker op te zetten dan een nieuwe feature voor een applicatie te ontwikkelen. Zeker als dit maar een tijdelijke vorm heeft.