On Demand Performance Testen

De performance van websites / -applicaties is belangrijk. Dit moet goed getest worden en dat vraagt om specialisten. Mogelijk heeft uw organisatie geen performance testers in dienst of niet de mogelijkheid om performance testers in dienst te nemen. Desalniettemin is het belangrijk dat er inzicht komt in de niet-functionele aspecten van de webapplicatie om voorbereid te zijn op bijvoorbeeld een marketing actie, overheidsaanpassingen, nieuws of evenement.

Tooling

Voor het uitvoeren van performance testen zijn veel verschillende tools beschikbaar, zowel Closed- als Open Source. Open Source tools bijvoorbeeld bieden steeds meer een gebruiksvriendelijke interface. Met opties voor ‘opnemen’ en ‘afspelen’ lijkt het uitvoeren van een performance test simpel. Echter, voor de huidige complexe applicatie- en systeemarchitectuur is het zeker niet eenvoudig om een performance testtool zomaar correct in te stellen. Het aantal variabelen is hoog. Dit wordt vaak niet meegenomen, waardoor de performance test onvolledig of zelfs helemaal niet representatief is. Analyse van resultaten van een performance test is niet eenvoudig. Praegus heeft de oplossing!

On Demand

De performance experts van Praegus hebben in de praktijk ervaring met alle vormen van performance testen, met verschillende tools, bij een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. We weten dat niet iedere organisatie een fulltime performance tester nodig heeft. Hiervoor heeft Praegus “On Demand Performance Testen” ontwikkeld!

Met “On Demand Performance testen” biedt Praegus de mogelijkheid om op korte- of lange termijn een performance test als dienst af te nemen. Een of meerdere performance experts van Praegus zullen met u samenwerken om te bepalen wat u nodig heeft, om uw vragen en wensen te beantwoorden en/of eventuele zorgen weg te nemen. Bijvoorbeeld door een korte performance test uit te voeren of volledig te ontzorgen in het gehele traject van coördinatie, uitvoer, analyse, oplossingsondersteuning en rapportage.

Naast het uitvoeren van performance testen verzorgen de Praegus consultants regelmatig workshops en presentaties voor zowel opdrachtgevers als vakgenoten. Dit varieert van procesmatige performance awareness tot technische opleidingen en verscheidene tools.

Direct testen

Krijg snel en eenvoudig inzicht in de performance van uw website op dit moment. Dit kunt u doen door hier uw gegevens in te vullen. U ontvangt direct een geautomatiseerd performance rapport, of laat ons even meekijken en we geven u binnen een week gratis(!) een korte analyse op de performance van uw website.

Voor een uitgebreidere loadtest nemen we even contact op om te horen wat er precies getest moet worden. Performance testen on demand dient minimaal 4 weken van te voren aangevraagd te worden. Bij spoed (minimaal 2 weken van te voren) hanteren we een spoedtarief. Neem direct contact met ons op.

Laden...

× De test is geslaagd, u krijgt binnen enkele minuten een e-mail met het rapport. Indien u gekozen heeft voor een gratis analyse dan heeft u deze binnen een week.
× De test is helaas niet geslaagd, dit kan verschillende oorzaken hebben. Blijft u problemen hebben neem dan gerust even contact met ons op.