Werken bij

werken bij

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei. Zo kan je je bij ons ontwikkelen op verschillende gebieden binnen het testvak; op procesmatig vlak, technisch vlak of bijvoorbeeld als docent/trainer, of een combinatie. Daarnaast hebben we innovatie hoog op de agenda staan en vinden we het fantastisch als je met nieuwe ideeën komt. Ook zorgen we ervoor dat we elkaar in het werk ondersteunen, zodat iedereen er beter van wordt. Je staat er bij ons niet alleen voor.

vacatures

Ben jij de nieuwe Praegustator? Bekijk hier of je onze nieuwe collega kan worden. Wil jij werken bij een leuk bedrijf waar men samen als team successen boekt én viert? Waar je je eigen ideeën kwijt kan en waar ruimte wordt gemaakt om deze uit te werken? Wil jij werken in een hecht team dat continu wil innoveren en waar men open staat voor verandering en nieuwe ideeën?

Praegustatoren aan het woord

    Als Praegustatoren maken wij samen het bedrijf en onze cultuur. We vinden het belangrijk elkaar te helpen, beter te maken en vooral samen plezier te hebben. We zijn een beetje een vriendenteam. Wil jij weten waarom onze collega's het zo prettig vinden om te werken in dit team? Klik dan op hun namen en lees het zelf.

    solliciteren?

    Ben jij de nieuwe Praegustator? Ligt jouw passie in ons prachtige vakgebied, een combinatie van testen en techniek? Heb je affiniteit met testautomatisering? Stuur ons je cv, voorzien van motivatie. Klik op “Solliciteer nu” of neem contact met ons op via de social media kanalen. Een WhatsApp bericht kan ook. We nemen altijd contact met je op!