Academy

UW Partner in opleiden

Testen is een professie, die vraagt om specifieke expertise, kennis en vaardigheden. Bovendien een vakgebied dat enorm in beweging is. Als tester word je continue geconfronteerd met nieuwe methoden, trends en tools. Om meer te weten te komen over testen in het algemeen, testautomatisering, performance testen, security testen of advies over de allerlaatste trends, kies je voor de trainingen van Praegus.

leergangen

Praegus biedt een uitgebreid aantal innovatieve trainingen en leertrajecten voor diverse doelgroepen, zoals (ervaren) testengineers, testconsultants en testco├Ârdinatoren/-managers. De trainingen zijn verdeeld in certificeringtrainingen, groeipaden (curricula), specials en maatwerk trainingen over specifieke onderwerpen en tools. Allen binnen het gedachtengoed van Agile. Het curriculum geeft een overzicht van alle trainingen, leertrajecten en specialisaties, klik op een training voor meer informatie en om je in te schrijven.

training op maat

Iedere opleiding bij de Praegus Academy is maatwerk, omdat de inhoud vooraf is afgestemd met de opleidingsbehoefte en door het unieke contact tussen de docent en de cursist. We dragen passende opleidingsoplossingen aan door vooraf te vragen naar de verwachting van de opleiding, wat men denkt te leren en nog belangrijker: Wat wil men straks kunnen? Alle opleidingen, met uitzondering van het ‘Open Rooster’, worden vooraf gegaan door een intakegesprek.

evaluatieformulier

Wij willen ook continu verbeteren! Graag horen wij daarom uw mening over onze opleidingen. Door het invullen van dit evaluatieformulier, na het volgen van een van onze trainingen en/of workshops, draagt u bij aan het continu verbeteren van onze trainingen, workshops en dienstverlening.