Praegus Academy.

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

E-learnings, opleidingen en trainingen worden aangeboden in klassikale, online en hybride vormen. Wil jij aan de slag met certificeringen, workshops of tooltrainingen? Neem in duik in ons aanbod! Maatwerktrainingen in welke vorm dan ook zijn altijd mogelijk! Neem daarvoor contact op met Praegus.

Oftewel: Wij creëren Zorgeloze IT.  

De weg naar vakmanschap.

E-Learning.

Bij Praegus Academy bieden we doelgerichte, introducerende e-learning trainingen die online toegankelijk zijn. Ideaal voor diegenen die zelfstandig en op eigen tempo willen leren over het vakgebied Software testen.

Opleidingen.

Onze opleidingen focussen zich op het verstrekken van certificeringen en zijn ontworpen om deelnemers grondig voor te bereiden op het behalen van professionele standaarden en kwalificaties.

Maatwerk.

Maatwerktrainingen bij Praegus Academy zijn uniek afgestemd op de specifieke vragen, wensen en behoeften van onze klanten, worden zorgvuldig gepland en uitgevoerd in nauwe samenwerking met de deelnemers voor het meest relevante en effectieve leertraject.

Samen zijn we sterker.

Praegus positioneert zich als het vooraanstaande kennis- en expertisecentrum in softwaretesten, waarbij het vak wordt gezien als een specialisme dat grondige expertise, kennis en vaardigheden vereist. Onze Praegus Academy is specifiek ingericht voor opleiding in dit vakgebied, met een breed scala aan onderwerpen zoals technieken en tools, analytisch en gestructureerd denken, en het herkennen van potentiële risico’s, vooral waar business en IT elkaar ontmoeten. We gaan verder dan alleen theorie; we streven ernaar vakmensen op te leiden die onder alle omstandigheden het beste uit zichzelf en hun omgeving kunnen halen.

Onze ervaringsgerichte trainingen combineren theorie met praktijkgerichte workshops of opdrachten, aangepast aan de specifieke omstandigheden van jouw werkomgeving en organisatie. Naast klassikale, online en hybride trainingsopties bieden we ook maatwerktrainingen. Praegus Academy ondersteunt cursisten niet alleen tijdens, maar ook na de training, bijvoorbeeld via onze Slack Community, waarbij het echte leerproces voortgezet wordt op de werkvloer. Met onze aanpak en de TEST-methode ondersteunen we jouw groei naar een ware vakman in het dynamische veld van softwaretesten;

Trainen
De theoretische uitleg gecombineerd met basale oefeningen van de leerstof

Exerceren
Oefenen van de leerstof in meer en complexe situaties als voorbereiding op het toepassen in de praktijk.

Sparren
In de veilige omgeving van de training sparren over hoe een toepassing er in de praktijk uit gaat zien. Hier is de trainer degene die je coacht en uitdaagt.

Toepassen
Het zelfstandig toepassen van de theorie en aanpak in de praktijk.