Over Praegus, de software testexperts.

Praegus is de software- en ICT-testexpert van Nederland en hét kenniscentrum voor software testing. Als expert in Software Testen helpen wij je met het behalen van de allerbeste kwaliteit en regie over jouw ICT.  

Over Praegus.

Wij doen er alles aan om jouw organisatie te verzekeren van de beste én veiligste systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.

Praegus kijkt vooruit en kiezen alleen de beste trends en de nieuwste ontwikkelingen waarmee we je sneller én beter kunnen laten ontwikkelen.
Met onze focus op technisch testen zijn wij de expert op het gebied van geautomatiseerde en non-functional testen. Van test tools en testoplossingen tot aan testopleidingen. En van uitvoer tot aan borging van de kennis bij onze klanten.

We weten als geen ander waar we mee bezig zijn: andermans zaken. Daar gaan we zorgvuldig mee om en leveren alleen de beste testoplossingen. Met topautomatisering, actuele kennisopbouw en een ijzersterke organisaties als resultaat.

Samen zijn we sterker. Samen zijn we sneller. Welkom bij Praegus. 

Koplopers in testen en automatisering.

Wij testen software en ICT-processen op kwaliteit, effectiviteit en veiligheid. Wij helpen organisaties met het beantwoorden van vragen zoals:

    1. Werken de digitale systemen zoals ze bedoeld zijn?
    2. Is alles bestand tegen elementen van buitenaf en van binnenuit?
    3. Hoe kunnen we de ICT optimaliseren voor toekomstige scenario’s?
    4. Hoe richten we het testen van software zo snel en effectief als mogelijk in?

 

Wij hebben alle kennis, ervaring, tools en services in huis om organisaties beter te laten functioneren door een ijzersterke ICT. Dat doen wij via onze vier testpijlers van succes:

Solutions

Onze testoplossingen zijn ontwikkeld met slechts een doel: het behalen van de beste kwaliteit en regie over jouw ICT, zodat jouw organisatie ijzersterk wordt.

Consultancy

Voor de beste oplossingen en beste ICT heb je de beste mensen nodig.
Zet onze testexperts in voor versnellen en behalen van jouw doelstellingen.

Academy

Word een echte testprofessional en leer van de experts.
De Praegus Academy is ons kennisinstituut én opleidingscentrum.  

Connect

Deel kennis en werk samen met andere testexperts via ons uitgebreide kennisnetwerk en platform. 

‘Intelligent Compassionate Testing’ staat voor de wijze waarop wij werken en de drijfveer om continu het beste naar boven te halen voor organisaties, mensen en ons vakgebied.

De bedrijven waar wij voor werken.

Logo_ing

Onze Missie: IJzersterke ICT voor ijzersterke organisaties.

Het (voort)bestaan van organisaties wordt in steeds grotere mate bepaald door ICT en automatisering. De kwaliteit van ICT is daarbij van cruciaal belang.
 

Bij Praegus zeggen we dan ook: ‘Hoe sterker de software, hoe sterker de organisatie’ én hoe beter de organisatie bestand is tegen de dynamiek in de markt. Dat is waar wij ons als Praegus elke dag met enthousiasme voor inzetten. En daarin gaan we ver.

Wij hebben de beste testers, testtools en testoplossingen. We hebben testexperts, state-of-the-art testsystemen en de laatste testkennis in huis. Wij zorgen er ook voor dat de oplossingen en expertise bij de organisaties zelf aanwezig zijn, geborgd worden en up-to-date worden gehouden. Allemaal met één reden; zodat elk bedrijf verzekerd is van nóg veiligere en nóg optimalere ICT- en bedrijfsprocessen. 

Leuk om te weten.

In de Romeinse tijd was de Praegustator de dappere persoon die het eten van de keizer voorproefde. Met gevaar voor eigen leven testte hij of het voedsel niet vergiftigd was door een tegenstander van de keizer. Vandaag de dag is het testen van ICT-systemen en infrastructuur voor organisaties ook van levensbelang. Vandaar onze naam Praegus.