Over Praegus, de testexperts met een missie.

Wij streven ernaar organisaties sterker, duurzamer en toekomst bestendiger te maken. Dit doen we niet zomaar, dit doen we slimmer. Als testexperts met kennis van strategie en technologie zorgen wij voor optimaal werkende, duurzame en kostenefficiënte ICT, zodat onze klanten zorgeloos kunnen bouwen aan hun toekomst.

Samen zijn we slimmer. 

Over Praegus.

We weten als geen ander waar we mee bezig zijn: andermans zaken. Daar gaan we dus zorgvuldig mee om! Wij doen er daarom alles aan om jouw organisatie te verzekeren van de beste én veiligste systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.

Praegus kijkt vooruit en zorgt voor die oplossingen waarmee we je sneller, duurzamer én beter kunnen laten ontwikkelen.
Dit doen we met uiteenlopende kennis van testtools tot aan het verzorgen van testopleidingen. Met topautomatisering, gedegen strategie, actuele kennisopbouw en een ijzersterke organisatie als resultaat.

Samen zijn we sterker. Samen zijn we slimmer. Welkom bij Praegus. 

Koplopers in testen.

Wij testen software en ICT-processen op kwaliteit, snelheid en veiligheid. We geven raad wanneer we zien dat het beter kan.

Wij luisteren. We zorgen dat we jouw uitdaging begrijpen. We lossen het samen op en we maken het beter.

Wij innoveren wanneer we zien dat het slimmer en duurzamer kan. Want wie zegt ‘zo doen we dat nou eenmaal’, komt geen steek verder.

Wij blinken uit in wat we doen, want dat doen we op ons best. Eerlijk en samen met onze klanten. Want samen komen we verder dan alleen.

Wij helpen organisaties sterker te worden via onze vier testpijlers van succes: 

Solutions

Onze testoplossingen zijn ontwikkeld met slechts een doel: het behalen van de beste kwaliteit en regie over jouw ICT, zodat jouw organisatie ijzersterk wordt.

Consultancy

Voor de beste oplossingen en beste ICT heb je de beste mensen nodig.
Zet onze testexperts in voor versnellen en behalen van jouw doelstellingen.

Academy

Word een echte testprofessional en leer van de experts.
De Praegus Academy is ons kennisinstituut én opleidingscentrum.  

Connect

Deel kennis en werk samen met andere testexperts via ons uitgebreide kennisnetwerk en platform. 

‘Intelligent Compassionate Testing’ staat voor de wijze waarop wij werken en de drijfveer om continu het beste naar boven te halen voor organisaties, mensen en ons vakgebied.

De bedrijven waar wij voor werken.

Logo_ing

Onze Missie: Samen slimmer.

ICT is tegenwoordig de aorta van vrijwel iedere organisatie. Voor het voortbestaan van organisaties wordt de kwaliteit hiervan in steeds grotere mate van cruciaal belang.

Bij Praegus zeggen we dan ook: ‘Hoe sterker de software, hoe slimmer de organisatie’ én hoe beter de organisatie bestand is tegen de dynamiek in de markt. Dat is waar wij ons als Praegus elke dag met enthousiasme voor inzetten. En daarin gaan we ver.

Wij ondersteunen organisaties met oplossingen waarover echt is nagedacht, waar technologie slim en duurzaam wordt ingezet en waar kennis geborgd wordt. Allemaal met één reden; zodat elk bedrijf verzekerd is van nóg veiligere en nóg duurzamere ICT- en bedrijfsprocessen. Nu en in de toekomst. 

Samen zijn we slimmer. 

Leuk om te weten.

In de Romeinse tijd was de Praegustator de dappere persoon die het eten van de keizer voorproefde. Met gevaar voor eigen leven testte hij of het voedsel niet vergiftigd was door een tegenstander van de keizer. Vandaag de dag is het testen van ICT-systemen en infrastructuur voor organisaties ook van levensbelang. Vandaar onze naam Praegus.