Connect

connect yourself!

Praegus Connect ontzorgt u op meerdere fronten binnen de test discipline. Praegus Connect zorgt ervoor dat alle kernexpertises binnen testend Nederland bij elkaar worden gebracht en elkaar versterken. Praegus Connect levert toegevoegde waarde voor opdrachtgevers en zelfstandigen bij het verbinden en uitvoeren van projecten waar specialistische testexpertise nodig is.

community

Als onderdeel van de Praegus groep werkt Praegus Connect nauw samen met de Academy en Solutions in het kader van ontwikkeling, innovaties en kennisdeling. Met Praegus Connect bieden we zelfstandigen (ZZP) een platform om te participeren in de pijlers van Praegus een deel uit te maken van een community waarin we samen events organiseren.

midlance

Na bieden van uitdagende opdrachten aan zelfstandige testspecialisten (ZZP-ers) heeft Praegus Connect het Midlance concept in de markt gezet. Doel van dit model is om de expert consultant te ondersteunen met de belangrijkste voordelen van een dienstverband, met de vrijheid en beloning die past bij een ondernemer.