Onze evenementen & webinars.

Naast onze aanwezigheid en presentaties op zowel internationale als nationale events en podia, organiseren we graag zelf ook evenementen om onze kennis te delen. Zo organiseren we onder andere met enige regelmaat webinars en kennissessies (MeetUps).

Vind jij het ook leuk om met ons kennis te maken en kennis te delen?
Hieronder vind je het complete overzicht van alle evenementen, webinars en MeetUps die wij in de komende maanden organiseren én waar je ons kan tegenkomen.

We zien je snel! 

Overzicht evenementen.

Wij helpen met het toekomstbestendig maken van IT-systemen zodat de prestaties niet worden beïnvloed door nieuwe marketingacties, extra gebruikers of aanpassingen. Wij zorgen ervoor dat gebruikers geen last hebben van vertragingen of van fouten zoals time-outs, inlogproblemen of vastlopende programma’s. En dat doen we met de volgende services:

Bierproeverij - Praegustator 2023.

Twee jaar geleden hebben een aantal Praegustatoren het initiatief genomen om ons eigen huisbiertje te brouwen, dit is een mooie roodkleurige IPA geworden, waar veel collegae, relaties en andere in ons netwerk van hebben kunnen proeven. Sommigen hebben ons biertje zelfs beoordeeld op UNTAPPD.

We gaan hier nu een vervolg aan geven, onder de werknaam ‘Praegustator 2.0’. Een ding weten we zeker, het wordt dit keer een Blond biertje. Echter voor de definitieve smaak hebben we hulp nodig, want tenslotte zijn we samen slimmer! Ken- of werk je met een Praegustator? Vraag hem/haar dan om de uitnodiging zoals hiernaast staat afgebeeld. We zien je dan graag op 25 mei 2023!

MeetUp's.

Regelmatig organiseren we MeetUp’s over thema’s en onderwerpen vanuit de passie, expertise en visie van onder meer onze Praegustatoren. Bijvoorbeeld over “Security testen met Hackathon competitie ‘Capture-the-Flag’”, samen met onze partner Access42.

Op de hoogte blijven? Word lid van onze MeetUp groep: https://www.meetup.com/nl-NL/smarter-testing-and-test-automation/.

Test Automation Days 2022.

Op 15 en 16 juni 2022 vond er weer een nieuwe editie van de Test Automation Days plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. We stonden hier met onze SaaS-oplossing Orangebeard en hebben live demonstraties gegeven over hoe ons platform werkt en hoe ook jij jouw CI/CD pipeline kunt versnellen. Meer informatie: https://www.testautomationdays.com/partners/. Bekijk ook ons live-webinar van 21 april jl.

 

NoorderTest 2022.

Op 16 juni 2022 vond er weer een nieuwe NoorderTest conferentie plaats. Wij waren aanwezig als sponsor, maar verzorgden ook op locatie weer live een podcast met onze collegae van De Voorproeverij.

Meer info: https://noordertest.nl/#sponsoren.

 

TestNet Voor- en Najaarsevent.

2022 is het 25-jarig jubileum van TestNet. Al jaren zijn wij trouwe sponsor van een van de langstlopende communties op ons vakgebied. Ook in 2022 wij aanwezig, dit keer met onze SaaS-oplossing Orangebeard, zowel op 12 mei (voorjaarsevenement) als 15 november (najaarsevenement). Houd onze evenementen in de gaten via deze pagina.