Onze evenementen & webinars.

Naast onze aanwezigheid en presentaties op zowel internationale als nationale events en podia, organiseren we graag zelf ook evenementen om onze kennis te delen. Zo organiseren we onder andere met enige regelmaat webinars en kennissessies (MeetUps).

Vind jij het ook leuk om met ons kennis te maken en kennis te delen?
Hieronder vind je het complete overzicht van alle evenementen, webinars en MeetUps die wij in de komende maanden organiseren én waar je ons kan tegenkomen.

We zien je snel! 

Overzicht evenementen.

Wij helpen met het toekomstbestendig maken van IT-systemen zodat de prestaties niet worden beïnvloed door nieuwe marketingacties, extra gebruikers of aanpassingen. Wij zorgen ervoor dat gebruikers geen last hebben van vertragingen of van fouten zoals time-outs, inlogproblemen of vastlopende programma’s. En dat doen we met de volgende services:

MeetUp – Security Testen.

Begin 2023 organiseren wij weer een nieuwe MeetUp, met als thema “Security testen met Hackathon competitie ‘Capture-the-Flag’”. Deze MeetUp organiseren we samen met onze partner Access42 en zal gaan over het testen van ‘laaghangend fruit’ (OWASP) tot aan penetratietesten, ethisch hacken en security kwetsbaarheden.

Op de hoogte blijven? Word lid van onze MeetUp groep: https://www.meetup.com/nl-NL/smarter-testing-and-test-automation/.

Test Automation Days 2022.

Op 15 en 16 juni 2022 vond er weer een nieuwe editie van de Test Automation Days plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. We stonden hier met onze SaaS-oplossing Orangebeard en hebben live demonstraties gegeven over hoe ons platform werkt en hoe ook jij jouw CI/CD pipeline kunt versnellen. Meer informatie: https://www.testautomationdays.com/partners/. Bekijk ook ons live-webinar van 21 april jl.

 

NoorderTest 2022.

Op 16 juni 2022 vindt er weer een nieuwe NoorderTest conferentie plaats. Wij zijn aanwezig als sponsor, maar verzorgen ook op locatie weer live een podcast met onze collegae van De Voorproeverij.

Meer info: https://noordertest.nl/#sponsoren.

 

TestNet Najaarsevent.

Dit jaar is het 25-jarig jubileum van TestNet. Al jaren zijn wij trouwe sponsor van een van de langstlopende communties op ons vakgebied. Dit jaar zullen wij aanwezig zijn namens onze SaaS-oplossing Orangebeard, zowel op 12 mei (voorjaarsevenement) als 15 november (nieuwe datum). Houd onze Social Media kanalen in de gaten.