Testimonials uitgelicht.

(Technisch) Software Testen is een professie. Het vraagt om specifieke expertise en vaardigheden. Het een vakgebied dat continu in beweging is. Bijblijven in het vak en daarnaast de juiste toekomstbestendige besluiten nemen, kan uitdagend zijn. Hoe wij onze klanten hierbij –en meer- ondersteunen, lees je hier.​

 

Onze tevreden klanten.

AVROTROS

“We zijn erg tevreden over de wijze waarop Praegus de testen heeft aangepakt en uitgevoerd. De consultants van Praegus hebben veel ervaring en expertise en duidelijk passie voor hun vak.”

– Finus Tromp, Hoofd afdeling Interactieve Media bij AVROTROS

 

ING

“Tijdens de migratie van de centrale contractadministratie naar de nieuwste versie van het gebruikte software pakket, leverde Praegus een belangrijke bijdrage aan het inrichten van het Continuous Deployment proces voor ING Lease.”

– IT Manager ING Lease (ING Wholesale banking)”

Belastingdienst

“Een zeer professionele, kundig testconsultant met een uitgebreide kennis van het testproces en testtooling en de toepassing daarvan in grote administratieve en gedigitaliseerde organisaties.”

– Belastingdienst, Afdelingsmanager Toeslagen

Triaspect

“Gedurende ons traject heeft Praegus gezorgd voor de kennisoverdracht, coaching en begeleiding van Sanoma medewerkers, zodat zij uiteindelijk zelfstandig verder konden met geautomatiseerd testen met gebruik van een testtoolsuite.”

– Sanoma Media

 

Schiphol

“Resultaat: De migratie van de bestaande interfaces naar het nieuwe platform zijn succesvol afgerond en in productie genomen.”

– Teamleider ICT Testmanagement Schiphol”

Airmiles

“Dankzij de uitstekende hulp, adviezen, tomeloze inzet en flexibiliteit van het Performance Team van onze testpartner Praegus, hebben alle systemen het prima gehouden en zijn we zorgeloos live gegaan.”

– Manager Digitale Kanalen bij Loyalty Management

 

Sanoma

“Door de integratie van de diverse oplossingen in de toolchain konden we zeer snel aan de slag met het maken van tests voor diverse functionaliteiten van TriasWeb. ”

– Triaspect, Product Owner

Proquro

“De ingehuurde consultant van Praegus combineert ‘mouwen opstropen’ met ‘helicopterview’. Hij heeft het vermogen om snel aan de slag te gaan en tegelijk met meer afstand naar de situatie te kijken, scherpe analyse te doen en met ter zake doende adviezen te komen.”

– Proquro 

Rabobank

“Ter ondersteuning van dit proces is door Praegus naar volle tevredenheid een leidende rol vervuld op het gebied van agile werken en het inrichten van build-, test- en deployprocessen.”

– Project & Delivery Manager Rabobank

 

Kadaster

“Praegus is bij dit traject naar volle tevredenheid onder meer verantwoordelijk voor het schrijven van geautomatiseerde tests per component (unit- en systeemtests) en over componenten heen (integratie- en acceptatietests), het verbeteren van technisch beheer en de ondersteuning van functioneel beheer en de agile samenwerking binnen en tussen de ontwikkelteams.”

– Director Consulting Expert on Project Management Kadaster