Kadaster

“Bij het Kadaster werken de consultants van Praegus mee aan een nieuwe versie van het kernsysteem van het Kadaster: het systeem voor kadastrale registraties. Het doel is om uiteindelijk alle mogelijke varianten van kadastrale akten (meer dan 250 in totaal) die notarissen produceren te kunnen verwerken tot een kadastrale stand die in eenvoudige termen bijhoudt “wat van wie is”.
Aan de nieuwe versie van het kernsysteem wordt door vier DevOps scrumteams gewerkt, waarbij aan continuous deployment gedaan wordt. In een sprint van 2 weken wordt er regelmatig 175 keer per sprint een nieuwe release in productie gezet.

Praegus is bij dit traject naar volle tevredenheid onder meer verantwoordelijk voor het schrijven van geautomatiseerde tests per component (unit- en systeemtests) en over componenten heen (integratie- en acceptatietests), het verbeteren van technisch beheer en de ondersteuning van functioneel beheer en de agile samenwerking binnen en tussen de ontwikkelteams.”

Referent: Director Consulting Expert on Project Management Kadaster

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.