Een ode aan de zesjescultuur Blog

7 december, 2018
Een van de dingen die ik me goed herinner van mijn schooltijd is de uitspraak: “Als je geen fouten maakt leer je niks”. In een klas waar het ene kind een tien haalde en het andere een drie, is dat een hele geruststelling voor het kind dat een drie haalde.(…)
Meer lezen

Praegus Webinar – Performance testen met LoadRunner, Introductie – 20181129 Vlog

3 december, 2018
Performance is een van de belangrijkste non-functionals voor vrijwel iedere applicatie. Er is een groot aanbod aan Open Source en commerciële tooling beschikbaar met ieder voor- en nadelen. In deze webinar geven we een introductie in LoadRunner, marktleider in (commerciële) performance test oplossingen. Deze krachtige applicatie ondersteunt meer dan 50(…)
Meer lezen

Testautomatisering? Doe even normaal. Blog

23 november, 2018
Op een dag weet je het, je gaat testautomatiseren. Je bent de handmatige regressietest van anderhalve sprint lang nu wel zat. Je wilt een beter idee krijgen van de historie van je applicatieontwikkeling en de gevonden issues. Je wilt sneller je testresultaten hebben. Je moet natuurlijk ook je nieuwe webapplicatie(…)
Meer lezen

26 jaar EuroSTAR, insights in een van de grootste conferenties in Nederland Vlog

19 november, 2018
In 2018 vond de 26e jaarlijkse EuroSTAR-conferentie plaats van 12- tot 15 november in Den Haag, met werkcolleges voor een volledige dag en een halve dag, actieve workshops, tientallen track sessions, netwerk- en sociale evenementen, een interactief testlab en software testen exhibitie. Tijdens de 26e editie van deze conferentie hebben(…)
Meer lezen

Praegus Webinar – Testautomatisering met Open Source Toolchain – 20181011 Vlog

12 oktober, 2018
Deze webinar geeft een demonstratie van de Open Source Toolchain. Maak kennis met de mogelijkheden om op alle niveaus van de applicatie geautomatiseerd te kunnen testen! Meer info: https://praegus.nl/solutions/toolchain/.
Meer lezen

#PraegusOnTour 2018 – Ameland Vlog

12 oktober, 2018
5 en 6 oktober jl. gingen we met het Praegus team naar Ameland. Het was een duurzaam weekend vol zon, wind en plezier. En, we zijn ook weer wat wijzer geworden 🙂 #praegusontour #teamuitje #JOINpraegUS #duurzaamameland
Meer lezen