Praegus film OS Toolchain Vlog

7 juni, 2018
www.praegussolutions.nl
Meer lezen

Augmented testing: Sluitpost van delivery? Blog

1 juni, 2018
In ons grote ICT project releasen we nog altijd meerdere keren per dag. We hebben het proces aardig op orde. Elke wijziging gaat door de pipeline, waarin de nieuwe versie na een geslaagde build op een testomgeving geplaatst wordt, zodat daar de geautomatiseerde regressietesten kunnen worden afgedraaid. We hebben een goede verdeling(…)
Meer lezen

Hoe testen slimmer, sneller én minder kan Blog

24 mei, 2018
Dit blog-artikel is de tweede in een serie van drie, waarin we je meenemen in een aantal ontwikkelingen op het gebied van softwaretesten. Waartoe hebben deze ontwikkelingen ons geleid en welke kansen en perspectieven zien wij voor de (nabije) toekomst? Deel 1 gemist? Je vindt ‘m hier! Het is 2018.(…)
Meer lezen

Testen: Wie heeft er geen last van? Blog

17 mei, 2018
Dit blog-artikel is de eerste in een serie van 3, waarin we je meenemen in een aantal ontwikkelingen op het gebied van softwaretesten. Waartoe hebben deze ontwikkelingen ons geleid en welke kansen en perspectieven zien wij voor de (nabije) toekomst? 2005. Een groot ICT-project. Na drie maanden ontwerpen, drie maanden(…)
Meer lezen

Help! We kunnen het onderwijs wél veranderen! Blog

8 mei, 2018
Kortgeleden ontstond er, naar aanleiding van een tweet van Melvin Lammerts (oud-student van de Hanzehogeschool Groningen), ophef over de kwaliteit van HBO-ICT opleidingen. Dit is niet nieuw. Er zijn door de jaren heen al verschillende artikelen verschenen waarin het bedrijfsleven, studenten en opleidingen hun zorgen uiten. De complexiteit van ICT(…)
Meer lezen

Alleen nog maar “Beta” Applicaties? Blog

24 april, 2018
Agile ontwikkelen van applicaties is inmiddels de norm binnen de ICT. Dit betekent dat een applicatie als “minimum viable product”, of in ieder geval niet met alle functionaliteit die gepland was, in productie wordt genomen. Voor gebruikers die gewend zijn om applicaties in gebruik te nemen die via waterval zijn(…)
Meer lezen