Werken bij Praegus.

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei. Daarnaast hebben we innovatie hoog op de agenda staan en vinden we het fantastisch als je met nieuwe ideeën komt. Ook zorgen we ervoor dat we elkaar in het werk ondersteunen, zodat iedereen er beter van wordt. Je staat er bij ons niet alleen voor.

 

Ben jij de volgende Praegustator?

Wij zijn de Praegustatoren, oftewel voorproevers of testers. Maar wat doe je als Praegustator? Jij bepaalt zelf wat er op jouw visitekaartje staat. Net als dat je met jouw persoonlijke budget zelf bepaalt welke auto, bus, tram, trein, fiets je rijdt en welke laptop je kiest. Een indruk van onze omgeving en cultuur? Bekijk onze film!

Onze vacatures

Open Solliciteren? Graag.
Wij zijn altijd op zoek naar talent.

Stuur jouw CV en motivatie naar werkenbij@praegus.nl.

Heb je vragen of wil je ons eerst wat beter leren kennen?
Neem dan contact op met onze collega, Marcel Hogenhout / +31(0)653914778.

Onze succesformule voor lekker werken.

Onze waarden staan centraal in hoe we met elkaar en met onze klanten omgaan. In alles wat we doen, streven we na de ultieme Raadgevers, Pioniers, Uitblinkers en Kornuiten te zijn. Hieronder kan je lezen hoe we hier invulling aan willen geven.

Maar we werken ook volgens de drie-eenheid: vrijheid-verantwoordelijkheid-vertrouwen. Deze drie elementen werken als communicerende vaten. Ze hebben onlosmakelijk invloed op elkaar. Én invloed op ieders succes.

Werken bij Praegus betekent dan ook, dat je naast veel eigen verantwoordelijkheid zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei. Zo kan je je bij ons ontwikkelen op verschillende gebieden binnen het testvak. Daarvoor krijg je onder andere ontwikkeldagen tot je beschikking, die je naar eigen inzicht kan besteden.

Daarnaast hebben we innovatie hoog op de agenda staan en vinden we het fantastisch als je met nieuwe ideeën komt. Ook zorgen we ervoor dat we elkaar in het werk ondersteunen, zodat iedereen er beter van wordt. Je staat er bij ons nooit alleen voor.  

Onze succesformule voor lekker werken.

Onze waarden.

Raadgevers.

Wij luisteren niet alleen, we zorgen dat we het begrijpen, lossen het samen op en we maken het beter.

Pioniers.

‘Zo doen we dat nou eenmaal’ komt er bij ons niet in. Wij bouwen aan slimme oplossingen om onze wereld beter te maken.

Uitblinkers.

Wat we doen, doen we op ons best. En we zijn nooit uitgeleerd. 

Kornuiten.

Eerlijk, samen en met plezier. Samen komen we verder dan alleen. 

Praegustatoren aan het woord.

Ook Praegustator worden?

Heb jij al enige ervaring als software tester en beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en leergierigheid? Of heb je al juist veel kennis en ervaring opgebouwd en zoek je voor verdere groei sparringspartners of een platform voor innovatie? 

Kom dan vooral met ons praten! Stuur een email naar werkenbij@praegus.nl en wie weet behoor jij straks ook tot ons team van uitblinkers. 

We zijn op zoek naar talent!

OP ZOEK NAAR JOUW DROOMBAAN?

Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@praegus.nl!

Neem intussen eens een kijkje op onze werkenbij-pagina en solliciteer direct. Heb je vragen of wil je ons eerst beter leren kennen? Neem dan contact op met onze collega Marcel.