Praegus Fit.

Ga voor een gezond en ijzersterk team én organisatie met een op maat gemaakt ontwikkelprogramma. Gemaakt door testers vóór testers, DevOps, developers en Agile teams en organisaties.

 

De Mens.

Jouw mensen zijn het hart van jouw organisatie. Daarom wil jij dat jouw mensen op jouw projecten en afdeling zich blijven ontwikkelen. Als individuen en als team. Hoe kan je effectief (blijven) communiceren? Hoe ga je om met weerstand in een Agile transitie of naar DevOps werken? Door inzicht te geven in jouw processen en in mensen helpt Praegus Fit bij het maken van de volgende stap. Wij helpen je met de praktische ondersteuning, gerichte processen en de beste invulling om jouw mensen te helpen met hun ontwikkeling. Daarnaast kunnen we parallel hieraan ook de technische vertaalslag helpen maken. Dit doen we door middel van een op maat gemaakt ontwikkelprogramma bestaande uit: Workshops, trainingen, opleidingen, hulp-on-the-job en natuurlijk teamuitjes. Want wij geloven niet in one-size-fits-all oplossing, maar wij creëren vanuit onze ervaring met uw organisatie de juiste ‘Fit’! 

De voordelen.

 • Jarenlange ervaring met de ontwikkeling en training van testers.
 • Kant en klare trainingen.
 • Eigen gecertificeerde coaches en trainers.
 • Kennis- en expertisecentrum voor testen en testautomatisering.
 • Technische ondersteuning.
 • Maatwerk.

 

Praegus Fit is speciaal ontwikkeld door testers en vóór testers. Voor Agile teams en afdelingen die zich verder willen ontwikkelen in hun vakgebied of sneller en effectiever willen ontwikkelen. Met onze jarenlange ervaring in softwarekwaliteit en testen weten we hoe we de menselijke processen binnen technische omgevingen kunnen faciliteren. Behoud jouw mensen, zorg voor kwaliteit en plezier in het werk en zet de volgende stap naar een succesvol team met Praegus Fit. 

Hoe doen we het?

Door je samen met ons te verdiepen in wat er speelt. Door een integrale blik op (technische) bedrijfsprocessen, softwareontwikkeling, teamdynamiek en aansturing.

Bij Praegus Fit kijken we naar wat de mensen nodig hebben. Wij duiken in de (technische) organisatie en in de mensen door assessments, interviews, workshops, adviestrajecten en coaching.

Op basis van hun wensen en ontwikkelrichting, organiseren we diverse workshops, cursussen, trainingen of activiteiten waarmee we de teams kunnen laten groeien tezamen met de technisch veranderende uitdagingen. En waarmee we jouw mensen de volgende stap kunnen te laten maken in hun ontwikkeling parallel aan de versnelling van de organisatie.

Bijvoorbeeld door een cursus Effectief meeten’, ‘Scrummaster in de praktijk’ en ‘Management vs. Agile’.

 

Teambuilding.

Het programma moet naar onze mening het liefst zo interactief mogelijk zijn en met een goede fun-factor een blijvende herinnering creëren. Zo kan bij ons een workshop of training worden opgezet als een teamuitje, want dat maakt het leuk én leerzaam. En het versterkt het teambelang en de samenwerking. Bijvoorbeeld door een:

 • Hackathon.
 • Bootcamp.
 • Blind dineren.
 • Of zelfs een Quad-Race.

 

Natuurlijk faciliteren we ook in de praktische workshops zoals:

 • Scrum events.
 • Big Room Plannings.
 • Agile management & het team, who wins? 

Samen zijn we sterker.

Wil jij Praegus Fit inzetten voor jouw organisatie en mensen? Of wil je misschien eerst een keer praten met een van onze experts over de voordelen en mogelijkheden van Praegus Fit? Onze Praegus Fit trainers staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Of om een keer geheel vrijblijvend te sparren over de beste invulling voor jullie situatie.