Security Testing.

Krijg inzicht in kwetsbaarheden en veiligheidsrisico’s.  Test applicaties en IT-systemen gedurende de hele development cycle automatisch op kwetsbaarheden en veiligheidsrisico’s. 

Praegus Security Testing Services.

Wij zorgen ervoor dat applicaties van onder tot boven getest worden. Dit kan zowel automatisch als met behulp van de beste Praegus security experts én gespecialiseerde pentesters. Onze security testexperts hebben jarenlange ervaring met het testen van applicaties, software en systemen op beveiligingsrisico’s en kwetsbaarheden.

Met de Security Testing Service van Praegus haal je krijg je direct inzicht in de kwetsbaarheden van applicaties en systemen. En je haalt direct de beste security testing experts en expertise in huis: 

Automatische securityscan met opleverrapport.

De Praegus online penetratiescanner test jouw applicatie op de meest voorkomende beveiligingsrisico’s en OWSAP-kwetsbaarheden. Na de test van de applicatie komen we met een bevindingenrapport en geven wij concrete handvaten om verder te gaan met de opvolging.

In dit rapport worden alle resultaten en bevindingen genoemd en geclassificeerd op basis van risico en impact. Wij hanteren de CVSS-rekenmethode voor het bepalen van de classificatie. Het rapport bestaat verder uit:

  • Management samenvatting met heldere uitleg van de relevante risico’s en eventuele gevolgen
  • Bevindingen en aanbevelingen waar eventuele Proof of Concepts in bijlages worden uitgewerkt 

Continuous Security Testing.

Met deze service krijg je een abonnement op onze online security scanner en testresultaat monitor.

Met het abonnement worden applicaties bij elke nieuwe release automatisch getest op beveiligingsrisico’s en OWSAP-kwetsbaarheden.

Je hoeft niet te wachten op de resultaten en bevindingen. Het is direct zichtbaar wanneer er een beveiligingsissue voordoet. Alle bevindingen worden direct gelogd in het speciale dashboard overzicht. Hiermee zie je geen enkele fout of bevinding meer over het hoofd. 

Samen zijn we sterker.

Wil je meer weten over Security testing of over het belang van security testen?
Of wil je misschien een keer praten over hoe we je kunnen helpen met het (geautomatiseerd) testen op kwetsbaarheden en veiligheidsrisico’s?

De Praegus testexperts staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Of om geheel vrijblijvend een keer met je te sparren over jouw uitdagingen en kansen.