Testimonial

ING

“Tijdens de migratie van de centrale contractadministratie naar de nieuwste versie van het gebruikte software pakket, leverde Praegus een belangrijke bijdrage aan het inrichten van het Continuous Deployment proces voor ING Lease. ING werd hierbij ondersteund in de transitie van het gebruik een handmatig deployment-proces naar een geautomatiseerd proces.

“Praegus nam hierbij de implementatie van geautomatiseerde acceptatie- en performance testen op zich. Belangrijk onderdeel van deze implementatie was het inrichten van een geautomatiseerd Continuous Deployment proces en de integratie van de geautomatiseerde testen hierin.

“Ook heeft Praegus ondersteuning gegeven bij het creëren van de juiste randvoorwaarden voor een goed werkend Continuous Delivery proces. Specifiek door bij te dragen aan verbetering van het requirement analyse proces. Op basis van de verbeterde requirements konden duidelijke, risico gebaseerde keuzes worden gemaakt met betrekking tot de automatisering van het deployment proces.”

Referent: IT Manager ING Lease (ING Wholesale banking)