Belastingdienst

“Een zeer professionele, kundig testconsultant met een uitgebreide kennis van het testproces en test tooling en de toepassing daarvan in grote administratieve en gedigitaliseerde organisaties. Hij kiest voor een praktische insteek maar heeft daarnaast sterk aandacht voor kwaliteit en consistentie.

De consultant van Praegus is ingezet als testautomatiseerder. Het afgelopen jaar heeft hij door onze tests te automatiseren een grote bijdrage geleverd aan de flexibiliteit en efficiëntie van de Ketentest. Daar waar testsets soms in meerder dagen uitgevoerd moesten worden door vele handmatige handelingen, kan een dergelijke set nu in een halve dag uitgevoerd worden.

Inmiddels is de consultant uit eigen beweging begonnen aan het verbeteren van de automatisering. Hij heeft recent een nieuwe manier van automatiseren ontwikkeld die het mogelijk maakt om in zeer korte tijd grote testsets te automatiseren, waarbij een minimale inspanning nodig is bij toekomstige aanpassingen in de testsets.

Ook andere testteams binnen het programma hebben belangstelling getoond voor het werk van de consultant van Praegus. Nu zijn zij ook de eerste stappen voor eenduidige testautomatisering binnen het programma aan het zetten. Wij zijn zeer tevreden over de consultant van Praegus; hij heeft weinig directe aansturing nodig en zoekt verbeteringen daar waar nodig. Ik kan Praegus dan ook zeker aanbevelen.”

Referent: Belastingdienst, Afdelingsmanager Toeslagen

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.