Testimonial

Schiphol

“De migratie van de Airport Service Bus naar andere systemen was voor Schiphol Group de aanleiding om een complete geautomatiseerde teststraat te gaan ontwikkelen. Hiermee moest verzekerd worden dat het nieuwe systeem net zo functioneert als het bestaande.

Naast de migratie is er een parallel traject voor nieuwbouw begonnen. Dit project omvatte de volledige ontwikkelstraat (inclusief continuous integration). Praegus begeleidt mede deze transitie naar DevOps, waarbij aansluiting gevonden moet worden op Continious Delivery en Continuous Integration. Binnen dit proces is Praegus verantwoordelijk voor het inrichten van testproces tot het opzetten van een testautomation framework.

Ook is Praegus zeer nauw betrokken bij het Agile proces en invulling van de Scrum en Kanban ceremonies.
Resultaat: De migratie van de bestaande interfaces naar het nieuwe platform zijn succesvol afgerond en in productie genomen. Initieel zijn de testen geautomatiseerd. Daarnaast is middels de Toolchain van Praegus een testautomation framework neergezet om de bouw van nieuwe interfaces te faciliteren. Deze nieuwe interfaces bestaan voornamelijk uit restfull interfaces. De Praegus Toolchain draait succesvol in een continuous integration straat en is er een helder overzicht van de testdekking. Dit geeft inzicht voor zowel de developers in de Scrum teams als de business.”

Referent: Teamleider ICT Testmanagement Schiphol

We zijn op zoek naar talent!

OP ZOEK NAAR JOUW DROOMBAAN?

Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@praegus.nl!

Neem intussen eens een kijkje op onze werkenbij-pagina en solliciteer direct. Heb je vragen of wil je ons eerst beter leren kennen? Neem dan contact op met onze collega Marcel.