Triaspect

“Triaspect ontwikkelt TriasWeb waarmee de kwaliteit van de dienstverlening op teamniveau kan worden verbeterd. Om het testproces van TriasWeb te automatiseren en te verbeteren hebben we samen met Praegus bekeken of de open source toolchain hiervoor een passende oplossing is.
Door de integratie van de diverse oplossingen in de toolchain konden we zeer snel aan de slag met het maken van tests voor diverse functionaliteiten van TriasWeb. Snel bleek dat de toolchain hiervoor een perfecte oplossing is.

Ook heeft Praegus ons uitstekend geadviseerd bij het inrichten van het testproces binnen ons deploy-proces. Bij elke aanpassing komen problemen nu aanzienlijk sneller naar voor en zijn we in staat hier direct op in te spelen. Dit alles betekent een forse kwaliteitsverbetering voor ons product.”

Referent: Triaspect, Product Owner

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.