JavaScript Opleiding voor Testers

JavaScript is een zeer populaire programmeertaal, gebruikt in talloze webtoepassingen wereldwijd. Als je met testautomatisering bezig bent, zal je hoogstwaarschijnlijk met deze taal te maken krijgen. Het is mogelijk om sommige testen te schrijven zonder diepgaande programmeerkennis, maar voor serieuze testautomatisering is kennis van JavaScript onmisbaar. In de huidige digitale wereld wordt JavaScript veel gebruikt om interactieve webpagina’s te creëren. Het is een fundamenteel onderdeel van webtechnologieën en werkt naadloos samen met HTML en CSS om dynamische, interactieve webtoepassingen te maken. Kennis van JavaScript is cruciaal voor iedereen die in de technische wereld werkt.

In deze opleiding duik je diep in JavaScript, beginnende van de basisconcepten tot geavanceerde technieken voor het schrijven van schone, efficiënte en schaalbare code. Je leert over variabelen, datatypes, functies, objecten, events, en error handling. Ook behandelen we de laatste ECMAScript-features en -updates, waardoor je altijd met de meest actuele kennis en tools werkt.

Naast theoretische kennis, richten we ons ook op de praktische toepassing van JavaScript. Je zult verschillende projecten en opdrachten voltooien die je helpen de geleerde concepten en technieken toe te passen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen de taal begrijpt, maar ook effectief kunt gebruiken in real-world scenario’s.

Verder verken je diverse JavaScript frameworks en libraries, die het ontwikkelen van complexe webapplicaties vereenvoudigen. Kennis van deze tools zal je efficiëntie en productiviteit aanzienlijk verhogen, en je positie op de arbeidsmarkt versterken.

Gedurende de hele opleiding heb je toegang tot deskundige trainers die je begeleiden en ondersteunen bij je leerproces. Zij zorgen ervoor dat je de stof niet alleen begrijpt, maar ook kunt toepassen in praktische situaties.

Deze opleiding wordt gegeven als maatwerktraining. Dit betekent dat afhankelijk van je wens de onderstaande onderwerpen, resultaat en duur aangepast kunnen worden. Meer informatie over het proces naar een maatwerktraining vind je op onze maatwerktrainingen pagina.

In deze uitgebreide opleiding krijg je alle tools in handen om succesvol aan de slag te gaan met JavaScript, van fundamentele kennis tot geavanceerde concepten en praktische projectervaring. Aarzel niet en schrijf je in voor deze waardevolle opleiding om je carrière naar een hoger niveau te tillen en een expert te worden in JavaScript. Door te kiezen voor deze opleiding, investeer je in je toekomst en zet je een grote stap voorwaarts in je carrière als technisch professional. Mis deze kans niet en meld je nu aan. 

Doelgroep

Testers die aan de gang willen met testautomatiseringstools.

Onderwerpen: De volgende onderwerpen komen in de maatwerktraining aan bod:

 

    • Fundamenten van JavaScript: data types, variabelen, condities, for-loops;

    • Object Oriented Programming;

    • Projectstructuur met NPM;

    • Schrijf je eigen applicatie;

    • Unit testen en debuggen.

Resultaat

Aan het einde van deze training heb je de nodige skills opgebouwd om zelf verder aan de slag te gaan met JavaScript.

Praktische informatie 

Aantal dagen: 1 à 2 dagen.
De duur van deze maatwerktraining is afhankelijk van de aanwezige programmeerervaring van de deelnemers.

 

Vraag direct informatie aan.