26 jaar EuroSTAR

Insights in een van de grootste conferenties in Nederland

In 2018 vond de 26e jaarlijkse EuroSTAR-conferentie plaats van 12- tot 15 november in Den Haag, met werkcolleges voor een volledige dag en een halve dag, actieve workshops, tientallen track sessions, netwerk- en sociale evenementen, een interactief testlab en software testen exhibitie.
Tijdens de 26e editie van deze conferentie hebben wij, als exibitor (standhouder), een vlog bijgehouden om een impressie te geven van het evenement. En nu? Op naar de volgende conferentie en/of vlog!
EuroSTAR is een onafhankelijke en all-inclusive community waar Europese softwaretesters gezamenlijk kunnen werken aan de ontwikkeling van hun beroep en tegelijkertijd hun professionele potentieel kunnen vervullen. EuroSTAR verwelkomt testers via een bloeiende jaarlijkse conferentie en online platform genaamd Huddle.
De jaarlijkse EuroSTAR Software Testing Conference is een energieke, leuke en vriendelijke viering van het vakmanschap van testen in Europa. Het is de langstlopende en grootste conferentie over testen in Europa met de breedste dekking van onderwerpen. Het vindt elk jaar in de herfst plaats in een andere Europese gaststad en heeft tot doel de banden tussen testers in heel Europa aan te halen. De conferentie wordt gehouden over 4 dagen met meer dan 60 sessies inclusief tutorials, workshops en lezingen en bevat ook een tentoonstelling die 2,5 dagen duurt.
De conferentie is community-driven – alle leden worden uitgenodigd om voorstellen in te dienen om op de conferentie te praten; sprekers worden geselecteerd door een onafhankelijk beoordelingspanel van vrijwilligers en door een programmacomité dat elk jaar wordt vernieuwd; het sociale programma en de Expo worden elk jaar zorgvuldig samengesteld met het uitdrukkelijke doel om het gesprek tussen aanwezigen, sprekers en exposanten te bevorderen.

Vond je dit artikel interessant? Deel het op social media!