Praegus Online Academy – Webinar: E-Learning in je moerstaal

Tijdens de Coronacrisis is het niet toegestaan om bij elkaar zitten en samen studeren. Leuk en makkelijk leren via de Praegus Online Academy kan altijd!

De Praegus Online Academy is gestart omdat de markt steeds meer vraagt om maatwerk. Bovendien verschuift het accent qua opleidingen meer van klassikaal naar (grotendeels) online trainingen.
Voor wie is de Praegus Online Academy bedoeld? De trainingen die wij aanbieden zijn voor iedereen die zich wil verdiepen in diverse onderdelen van ICT en met name rondom het testen en testautomatisering.

Groot voordeel is dat er geen expliciete voorkennis nodig is, omdat de trainingen een heldere en duidelijke opbouw geven. En voor mensen die enige voorkennis hebben, is het een mooie mogelijkheid om hun basis verder te verbreden.

In het webinar vertellen we je over de achtergrond en ervaringen van Praegus Academy en de redenen waarom wij een paar maanden geleden online zijn gegaan. We nemen je daarbij vervolgens mee door ons huidige- en toekomstige portfolio en geven je tips, trucks en handvatten hoe je, in je eigen tijd en -tempo, de trainingen logisch kunt doorlopen. Het webinar biedt de deelnemers daarnaast mogelijkheden om tijdens de presentatie vragen te stellen en zich aan te melden voor onze Slack community.

Meer informatie over de Praegus Online Academy: https://academy.praegus.nl/

Vond je dit artikel interessant? Deel het op social media!