ISO 27001 certificering.

Bij Praegus staat informatiebeveiliging centraal, en ISO 27001 vormt de basis van onze aanpak. Met deze internationale standaard garanderen we dat jouw data veilig, betrouwbaar en conform de hoogste normen wordt behandeld.

ISO 27001: Veiligheid als prioriteit bij Praegus.

Bij Praegus begrijpen we dat veiligheid in de IT-wereld cruciaal is. ISO 27001, de internationale standaard voor informatiebeveiliging, is voor ons geen modewoord, maar een essentieel onderdeel van hoe wij werken. Deze standaard helpt ons om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 stelt eisen aan een Information Security Management System (ISMS). Dit betekent concreet dat we gestructureerd en gecontroleerd omgaan met risico’s en informatiebeveiliging. Voor ons gaat dit verder dan alleen IT-systemen; het is verweven in onze processen, mensen en technologie.

Wat betekent ISO 27001 voor jou?

Als klant van Praegus betekent onze ISO 27001 certificering dat je kunt vertrouwen op een solide beveiligingsaanpak. Wij beschermen jouw gegevens door risico’s te identificeren en maatregelen te implementeren die deze risico’s beperken. Van softwareontwikkeling tot IT-consultancy, beveiliging zit in ons DNA.

Ons commitment aan beveiliging

Een ISO 27001 certificering is niet iets wat we één keer behalen en daarna vergeten. Het is een voortdurend proces van verbetering. Praegus staat voor beveiliging, integriteit en verantwoordelijkheid in alles wat we doen.

De voordelen van ISO 27001 bij Praegus

  • Risicobeheersing: We analyseren, beheren en beperken risico’s die jouw organisatie kunnen beïnvloeden.
  • Continu verbeteren: Onze aanpak zorgt ervoor dat we constant evalueren en optimaliseren.
  • Vertrouwen en transparantie: Jouw gegevens zijn bij ons veilig, en wij kunnen dit aantonen via onafhankelijke audits.

Samen zijn we sterker.

Praegus is de testexpert en -specialist van geautomatiseerd testen en kwaliteitsborging in softwareontwikkeling. Onze testexperts adviseren en helpen je graag met het opzetten, uitvoeren en professionaliseren van het geautomatiseerd testen in jouw organisatie. Van het implementeren van automatische test tools tot aan het omzetten van handmatige tests naar geautomatiseerde testscripts. Of met het inzichtelijk maken van alle geautomatiseerde testsets en de testresultaten voor een betere controle op de kwaliteit. Kies voor Praegus voor de beste testexpertise en testers, én de beste kwaliteit.