Performance tester

Praegus Performance Testing & Monitoring.

Een Performance tester zorgt ervoor dat systemen, applicaties, websites en tools zonder problemen gebruikt kunnen worden. Dat ze snel en zonder problemen blijven draaien. Wij weten hoe IT-systemen komende jaren kunnen meegroeien met de organisatie én met de omzet. Zonder dat daarvoor dure aanpassingen gemaakt hoeven worden aan de omgeving, systemen of software.

Hulp nodig bij het performance testen van jouw applicatie, website of IT-systeem? Neem contact op via het contactformulier of bel direct: +31(0)85 130 5977 

Wanneer een performance tester inschakelen?

  • Wanneer op bepaalde vaste momenten systemen, applicaties of sites langzamer worden en er onverwachte problemen opkomen.
  • Wanneer het onduidelijk is hoeveel extra gebruikers het systeem nog aan kan.
  • Bij klachten over vertraging, maar er geen duidelijke oorzaak valt aan te wijzen.
  • Als de applicaties snel werken, terwijl het zoeken erg traag gaat.

Onze performance testing & monitoring services

Wij helpen met het toekomstbestendig maken van IT-systemen zodat de prestaties niet worden beïnvloed door nieuwe marketingacties, extra gebruikers of aanpassingen. Wij zorgen ervoor dat gebruikers geen last hebben van vertragingen of van fouten zoals time-outs, inlogproblemen of vastlopende programma’s. En dat doen we met de een aantal services. Bekijk hier het volledige overzicht van services.

Performance tester training

Naast het uitvoeren van performance testen verzorgt Praegus regelmatig workshops, trainingen en presentaties voor zowel opdrachtgevers als andere performance testers. Dit varieert van procesmatige performance awareness tot technische opleidingen en verscheidene tools. Er is zelfs een opleiding tot Performance tester! Kijk voor meer informatie op de Praegus Academy of volg onze activiteiten via onze evenementen.

Samen zijn we sterker.

Praegus is de performance tester op gebied van (geautomatiseerd) testen en softwareontwikkeling. Met 20 jaar testervaring, testopleider én implementatiepartner van de beste tester performance tools.

Met Praegus’ expertise in performance testing en monitoring:

  • Ben je verzekerd van de best werkende systemen en applicaties.
  • Weet je hoe het ervoor staat met de flexibiliteit en toekomstbestendigheid van jouw IT.
  • Voorkom je vertragingen of verrassingen achteraf.
  • Zorg je voor de beste ervaring voor jouw gebruikers.
  • Heb je snel inzicht in de performance van de niet-functionele aspecten van jouw IT-systemen en applicaties.

 

Wij geloven niet in een one-size-fits-all oplossing, maar wij creëren vanuit onze ervaring en expertise samen met jullie de juiste performance aanpak. Kies voor Praegus en kies voor de beste presterende applicaties en IT-systemen.