CoLance Testconsultant

Ben jij de volgende CoLancer? Lees hier verder…

De CoLance variant is er voor de zelfstandige en ondernemende consultant, die zich wil verbinden aan een erkende organisatie. Praegus Connect biedt ruimte voor de ontwikkeling van eigen producten en diensten en opleiding, ondersteund door het netwerk en het kenniscentrum van Praegus.

De beloning is gebaseerd op een goede mix van vast en flexibel, die past bij de zekerheden van een dienstverband en de waardering voor de meer ondernemende consultant. Als Praegus Connecter maak je deel uit van het Praegus bedrijf met een aantal voordelen en faciliteiten die daarbij horen en tegelijkertijd ervaar je de vrijheid van zelfstandig opereren.

We zijn continu op zoek naar betrokken experts met een functionele-, testmanagement-, infra-, technische test- of security achtergrond die onderdeel willen uitmaken van een kennisteam. Denk je dat je geschikt bent voor CoLance of haak je als zelfstandige graag aan bij onze community? ‘Connect yourself’ en laat het ons weten via connect@praegus.nl.

Dan over jou: wie ben jij?

Je bent lastig. Of eigenlijk trigger je anderen om na te denken over waarom we dingen doen zoals we ze doen. Je bent altijd op zoek naar verbetering. Tegen jou wordt gezegd: “Wat stel jij veel (waarom) vragen!”. Maar jij weet dat er altijd ruimte is voor verbetering en daarom blijf jij de vragen stellen. Je bent ook allergisch voor de zin: “ zo doen we dat nu eenmaal”. Als het antwoord “zo doen we dat nu eenmaal” is, dan weet jij dat je écht iets bij kunt dragen.

Je bent pragmatisch. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan. Weinig documentatie? Geen probleem, je weet de informatie op te halen bij de juiste personen. Business en IT zijn voor jou onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met jouw expertise weet je voor beiden de juiste prioriteiten te stellen en als je opdracht bijna ten einde loopt, weet iedereen binnen de organisatie wat gestructureerd werken is.

Je bent betrouwbaar en hulpvaardig. Dit klinkt misschien wat standaard, maar toch is het zo: je helpt en adviseert onze opdrachtgevers (zoals Schiphol, Airmiles en ING en vele anderen.) om uiteindelijk jezelf overbodig te maken. Door in de schoenen van de klant te gaan staan, weet je exact wat de klant nodig heeft. Ook als team ondersteunen we elkaar. Bij ons staat niemand er alleen voor.

Je hebt lef. Ofwel: je steekt je hoofd het liefst boven het maaiveld uit, meldt je kritische noot en bent niet bang voor techniek. Ook houd je wel van wat gekkigheid op z’n tijd!

The place to be. We overdrijven niet als we zeggen dat we op een prachtig landgoed gehuisvest zijn, een unieke en bosrijke locatie. Zo midden tussen het groen, verwacht je niet dat de A28 maar 100 meter ver is en de A1 slechts 2 kilometer ervan is verwijderd. Jouw auto van de zaak parkeer je trouwens gewoon gratis en voor de deur.

Het moge duidelijk zijn. Een job bij Praegus Connect biedt veel vrijheid. Omdat we werken om te leven, en niet andersom is er flexibiliteit rondom werktijden en werkplek. En er is meer:

  • een vast basis salaris, aangevuld met een percentage van de omzet.
  • een CoLance pensioenregeling.
  • een mobiliteitsvergoeding die je vrij mag besteden. Kies je voor een auto? Dan heb je geen eigen bijdrage voor privégebruik en tanken in het buitenland wordt, ook tijdens vakanties, vergoed.
  • 26 vrije dagen, met optie tot bijkopen.
  • regeling voor laptop en telefoon.
  • kennisdeling met Praegus Solutions en Praegus Academy.

Heb jij het lef. Om jouw innovatieve ideeën te delen, te profiteren van veel vrijheid en mee te groeien met ons ambitieuze team? Kom op gesprek, zodat je zelf ervaart dat werken bij Praegus een andere beleving is.

Vragen over het versterken van Praegus? Contact onze Arnout op 06-27344606, mail naar werkenbij@praegus.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.