IC Agile Certified Agile Coaching (ICP-ACC)

In onze Agile Coaching training leer je om te coachen met behulp van systemische coaching tools en technieken. Je leert over de verschillende stances in Agile Coaching (coachen, onderwijzen, mentoren en adviseren), hoe te handelen binnen elk van die stances en hoe te beslissen welke stance je toepast.

Je leert hoe je team maturity kunt bepalen en een omgeving kunt creëren die teams stimuleert in hun ontwikkeling naar topprestaties. Na afronding van deze training ben je gecertificeerd als ICAgile Agile Coaching Professional, en natuurlijk krijg je van ons een mooi werkboek dat je nog lang na afloop van de training tools en inzichten geeft.

Doelgroep

Deze op certificering is bedoeld voor agile coaches en team coaches die een passie hebben voor dienend leiderschap en willen leren en te oefenen met faciliteren, professioneel coaching, mentoring en lesgeven in dienst van agile teams. Andere relevante rollen zijn onder meer Scrum Masters, Delivery Leads, Team Leads en Agile Project Managers.

Voorkennis: We verwachten dat je als deelnemer een ervaringsniveau hebt dat gelijk is aan dat van een Scrum Master of Team Coach.

Resultaat

Aan het eind van deze training kun je het volgende zeggen:

  • Je hebt kennis, ervaring en technieken opgedaan om coachings gesprekken te voeren.
  • Je begrijpt de verschillende aspecten van team dynamiek en hoe je tams kunt coachen.
  • Je begrijpt hoe je leiding kunt geven en de juiste omgeving kunt creëren voor veranderingen.
  • Je hebt de tools en inzichten om conflicten te doorgronden en op te lossen.
  • Je begrijpt de complexe dynamiek van organisaties en hoe om te gaan met belemmeringen.
 
Het Certified Agile Coach® certificaat

Er is geen test nodig voor het behalen van het Certified Agile Coach (ICP-ACC) certificaat. Het succesvol voltooien van de drie daagse training (live of online) gegeven door een ICAgile Authorized Instructor is voldoende.

Na het voltooien van deze training ontvang je een verwelkomende email van ICAgile met het verzoek om de licentieovereenkomst te accepteren voor je ICP-ACC certificaat. Na het accepteren van deze overeenkomst ben je in staat om je certificaat te downloaden en/of te printen.

Praktische informatie

Aantal dagen: 3 dagen.

Prijs:  €1595,- (incl. cursusmateriaal en catering).

Let op: Alle vermelde prijzen zijn excl. BTW.

 

Deze training wordt in samenwerking met Better Change gegeven.

Vraag direct informatie aan...

of schrijf je direct in.

november 2024
woensdag november 20
Geen evenementen gevonden!