Examen voucher:TMAP® Organizing built-in quality at scale

In de IT-wereld van vandaag wordt van cross-functionele teams verwacht dat ze snel bedrijfswaarde met de juiste kwaliteit leveren. TMAP® ondersteunt deze nieuwe manier van werken aan “built-in quality” die verder gaat dan testen alleen.

Het ‘TMAP: Organizing built-in quality at scale’ certificaat biedt alle mensen die betrokken zijn bij het organiseren van high-performance IT delivery systeme (zoals DevOps en Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het opstellen, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. Daarbij richt dit certificaat zich op het in staat stellen van teams om “eigenaarschap van kwaliteit” te nemen. Meer gedetailleerde informatie is te vinden op de ‘tmapcert’ website.

Doelgroep

Alle mensen (eventueel die betrokken zijn bij het organiseren van high-performance IT delivery systemen) die het ‘TMAP: Organizing built-in quality at scale’ certificaat willen halen.

Voorkennis: Geen specifieke certificeringen vereist, wel wordt het certificaat ‘TMAP: Quality for cross-functional teams’ sterk aangeraden.
Daarnaast is wel basiskennis over informatietechnologie, werken in teams en een Agile manier van werken vereist.

Praktische informatie

Extra informatie: Na bestelling zal de Praegus Academy contact opnemen om het examen in te plannen.

Prijs:  € 275,- (excl. BTW)

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.