App testen

Jij wil dat jouw app voor 100% werkt. Dat jouw mobiele applicatie voldoet aan de verwachtingen van de gebruikers. En dat jouw app goed en snel werkt op alle mobiele platformen net zoals de app van jouw concurrent.

Om er zeker van te zijn dat jouw applicatie goed werkt is er maar een manier.
Je moet de app uitgebreid testen. Met slimme prestatietests, de juiste performance tests en natuurlijk speciale mobile tests voor ieder platform.

Alleen dan kun je garanderen dat jouw gebruikers de juiste ervaring krijgen. Dat ze optimaal gebruik kunnen maken van jouw app. Dat iedere gebruiker toegang heeft tot al jouw producten en diensten.

Hoe ga jij er voor zorgen dat jouw applicatie werkt?

Simpel. Dat doe je samen met de mobiele test experts van Praegus.

Onze experts hebben de diepgaande kennis van app testing. Zij beschikken over testervaring met van alle mobiele platformen en weten de ins en outs van mobile app performance testing. Zij zijn echte prestatietesters.

Daarnaast weten ze hoe ze de prestatietest-tooling en mobiele testomgevingen moeten kalibreren en inrichten voor de juiste resultaten. Zij kunnen ervoor zorgen dat de testomgeving zo realistisch mogelijk is opgezet. En zo dicht mogelijk de productieomgeving benaderd.

Wil je meer weten over app testing? Hoe wij je kunnen helpen om jouw mobiele app tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op!

Waarom apps testen?

Jouw app of webapplicatie is een belangrijk onderdeel van jouw service of product. Je wil niet dat een gebrekkige gebruikerservaring of slecht functioneren van de app het succes van de service of product negatief beïnvloed.
Jij wil dat iedere gebruiker een zo goed en prettige mogelijke gebruikerservaring heeft. En dat jouw app doet waarvoor die gebouwd is.

Om er zeker van te zijn dat jouw app werkt o is het belangrijk om jouw app te testen voor dat je hem op de markt brengt. En zeker wanneer je belangrijke updates uitbrengt.
Want met een slechte gebruikerservaring of een niet werkende app mis je kansen.

Praegus beschikt over de juiste testkennis, -experts, -ervaring en -tools om jouw app van A t/m Z te testen op elk platform en operating system.

Wij kunnen je helpen met (test) advies voor de ontwikkeling, deployment of \ de updates voor de app. Van het opzetten van een testaanpak tot aan het uitbesteden van het testen. Of dat nu op Android, Windows, iOS of op een ander systeem is.

Met de mobiele app test experts van Praegus sta je sterker!
Voor meer informatie over onze app testing services ga naar onze App testing solutions pagina.

Praegus academy

Wil je meer leren over het testen van apps? Bekijk onze Agile cursussen of Agile opleidingen. Naast onze standaard opleidingen, verzorgen we ook Maatwerktrainingen.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.