CI/CD Training

Waarom een CI/CD Training?

Een CI/CD training geeft uw organisatie de kennis die noodzakelijk is om Continuous Integration (CI) en Continuous Delivery (CD) op te zetten. Met de adoptie van ‘Agile werken’ is Continuous Integration (CI) en Continuous Delivery (CD) een ‘onmisbaar’ begrip geworden binnen het software delivery process. Hiervoor wordt er enerzijds bij CI de code continu samengevoegd en getest. Waardoor integratieproblemen verder op in het ontwikkelproces kunnen worden voorkomen. Anderzijds wordt er bij CD continu een build gemaakt die naar productie kan gaan. Daarom wordt binnen het CI/CD proces gebruik gemaakt van geautomatiseerd testen, omdat men dan continu een uitspraak kan doen over de kwaliteit.

Inhoud van de CI/CD Training

De CI/CD Training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Wat houdt CI/CD in?
  • Wat heb je technisch en organisatorisch nodig voor CI/CD?
  • Welke stappen moet je nemen voor het inrichten van de tools;
  • Hoe pas ik CI/CD toe?

Gedurende de training zullen praktijkvoorbeelden en opdrachten worden gebruikt, om hands-on ervaring op te doen met CI, CD en het gebruik van buildtools. De voorkennis voor deze training is beperkt. Kennis van en ervaring met testen is een pré, programmeer- en scriptervaring is een pré maar geen vereiste. De training is bij uitstek geschikt voor Testers, Architecten, Engineers, beheerders of kwaliteitscontroleurs die een gezonde basis willen met betrekking tot CI en CD.

Volgen van de CI CD Training

Wilt u een CI/CD training volgen om meer kennis op te doen met betrekking tot Continuous Integration (CI) en Continuous Delivery (CD)? Dan bent u bij de Praegus Academy op de juiste plek. Zij combineren hun praktijkervaring met betrekking tot CI/CD met hun theoretische kennis van dit onderwerp. De CI/CD training wordt gegeven door ervaren trainers welke naast hun didactische vaardigheden beschikken over een zeer ruime praktijkervaring. Hierdoor kunnen ze de zaken die behandeld worden in de training toelichten met praktische voorbeelden. Bent u geïnteresseerd in een CI/CD training neem dan vrijblijvend contact op met de experts van de Praegus Academy.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.