Cloudtesting

Cloud Testen gebruikt cloud-infrastructuur voor het testen van software.

In het algemeen worden organisaties die testen op de (piek)belasting, performance en productiebewaking in het bijzonder uitgedaagd door een aantal problemen, zoals beperkt testbudget, het halen van deadlines, hoge kosten per test, een groot aantal testgevallen, en weinig of geen hergebruik van tests en geografische spreiding van de gebruikers. Bovendien willen organisaties zorgen voor hoge kwaliteit dienstverlening en uitval van systemen vermijden. Cloud Testen is de oplossing voor al deze problemen. Effectieve onbeperkte opslagruimte, snelle beschikbaarheid van schaalbare infrastructuur, flexibiliteit en beschikbaarheid van gedistribueerde testomgeving verminderen de uitvoeringstijd bij het testen van grote toepassingen en leidt tot kosteneffectieve oplossingen.

Traditionele benaderingen om software te testen zorgen al snel voor hoge kosten bij activiteiten waarbij gebruikers van verschillende geografische locaties gesimuleerd moeten worden. Ook het testen van firewalls en loadbalancers impliceert uitgaven aan hardware, software en het onderhoud ervan. In situaties waarbij de snelheid van de toename van het aantal gebruikers onvoorspelbaar is of er variaties zijn in implementatieomgevingen is cloud testen effectiever dan op traditionele wijze testen.

Praegus voorziet in oplossingen in testen via de Cloud voor onder andere websites, mobiele applicaties en performance. Benieuwd naar de mogelijkheden voor Cloud testen via Praegus? Neem contact op via ons contactformulier en wij helpen u verder.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.