Consultancy

TEST consultancy

Heeft u behoefte aan pro-actieve kennisdelers of zit u verlegen om hulp bij veranderende IT processen die invloed hebben op de kwaliteit van uw applicaties? Of zoekt u het antwoord op de juiste inzet van testautomatisering, (kosten)efficiënte oplossingen bij inzet van testtools of performance issues van uw systemen? Zoek niet verder, want ons team staat klaar voor u. Voor dit soort vragen en natuurlijk nog veel meer.

test automatisering

Ketens worden complexer en de business wil snel en iteratief (bijv. Agile) werken.  Het testwerk neemt toe door meer regressietesten bij iteratief ontwikkelen en door het testen met bijvoorbeeld verschillende browsers en platforms. Testautomatisering is de oplossing om het handmatig testen te ondersteunen in de groeiende behoefte van sneller, meer en anders testen. Maar testautomatisering ondersteunt nog veel meer!

agile testen

Steeds meer organisaties werken Agile, maar hoe kun je de kwaliteit van de software voldoende controleren en borgen? De traditionele tester is gewend aan gestructureerd en risicogebaseerd werken. Hoe gaat die tester optimaal functioneren in een Agile team en is er nog behoefte aan een testmanager en testplannen?

test awareness

Grip krijgen op het voortbrengingsproces van de producten en/of diensten is van groot belang om de toekomst van het bedrijf te kunnen garanderen. ICT vormt in de digitaliserende wereld steeds meer de aorta van organisaties. Maar wat nou als de software niet werkt zoals het zou moeten en de business daardoor in het gedrang komt?

De gewenste grip op de IT krijg je door het te testen. En ieder (verander)proces begint bij bewustwording van de noodzaak.

performance testen

Een website of applicatie staat of valt met een goede performance. Klanten die in een webshop geen snelle afhandeling ervaren, verdwijnen onherroepelijk naar de concurrent. Ook in de ‘first time right’ markt van mobiele applicaties is performance cruciaal. Gebruikers installeren applicaties gemakkelijk, maar verwijderen ze ook weer net zo snel.

Een goede performance betekent meer bezoekers en omzet, dus betere business. Hoe wij onze klanten daarmee helpen, lees je hier.

MOBiel & WEB TESten

De ontwikkelingen in het mobiele segment gaan razendsnel. Vanwege de brede zichtbaarheid en de snelheid van ontwikkeling zijn de risico’s op reputatieschade bij mobiele toepassingen groot.

De kwaliteit van mobiele applicaties is daarom cruciaal. Maar de diversiteit in toepasbare technieken stelt u voor grote uitdagingen op het gebied van kwaliteitsborging.

Pakket testen

Systemen als SAP vormen de backbone van uw organisatie. Beschikbaarheid en continuïteit van deze systemen zijn daarom van groot belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Alhoewel met SAP een standaardpakket is geïmplementeerd, zijn de aangebrachte configuraties en de regelmatige leveranciersupdates voldoende aanleiding om gericht en gestructureerd te testen.

big data

Big Data wordt steeds vaker als krachtig instrument ingezet. Data- en informatiegedreven bedrijven krijgen een voorbeeldfunctie. Traditionele datawarehouses en Business Intelligence worden gecombineerd met Big Data & Analytics. Maar als Big Data technologie ook voor het ontsluiten van interne bronsystemen gebruikt wordt, worden ook nieuwe risico’s naar binnen gehaald. Hoe moet je testen in zo’n grote en dynamische omgeving? Kun je garanties geven als het moet gaan om volledige en juiste data?

TESTAUTOMATISERING

Ketens worden complexer en de business wil snel en iteratief (bijv. Agile) werken. De interactie met de klant of eindgebruiker wordt directer door toenemend gebruik van internet en mobiele applicaties. Dit brengt nieuwe risico’s met zich mee en de teststrategie moet hierop inspelen.

Het testwerk neemt toe door meer regressietesten bij iteratief ontwikkelen en door het testen met bijvoorbeeld verschillende browsers en platforms. Test automatisering is de oplossing om het handmatig testen te ondersteunen in de groeiende behoefte van sneller, meer en anders testen.