Cucumber Training

Als uw organisatie gebruik wil maken van Cucumber ontstaat er vaak een behoefte aan een Cucumber Training. Cucumber is een framework wat u in staat stelt om met behulp van de Gherkin language (geautomatiseerde) testen te schrijven. Door de opzet van Gherkin worden de testen in een voor de business en niet technische personen leesbare structuur opgeschreven. Door deze structuur is het mogelijk om Business Driven Development (BDD) te doen. De structuur van de Gherkin language ziet er als volgt uit:

Feature: Order invoeren

As a         Order entry

I want      wil ik snel een order in kunnen voeren

So that    zodat ik binnen maximaal 5 minuten de klant een orderbevestiging invoeren

Scenario: Complexe order

Given     De klant stuurt een complexe order

When    Order entry voert deze complexe order in

Then      wordt de orderbevestiging binnen 5 minuten verstuurd.

Cucumber Training via de Praegus Academy

De Praegus Academy biedt meerdere trainingen aan op het gebied van Cucumber en BDD waarvan de Cucumber Training er een van is. Welke tool men gebruikt voor Cucumber hangt af van de gebruikte programmeertaal. Zo wordt er bij Java gebruik gemaakt van de tool Cucumber. Voor .Net wordt de tool SpecFlow gebruikt. De principes en de werking van de tools zijn hetzelfde: ze maken gebruik van feature files om de testen in te schrijven en gebruiken gluecode voor het definiëren van de stappen en de technische implementatie ervan. Om goede Business Drive Development te kunnen doen heeft de Praegus Academy een kickstart in zijn portfolio.

Cucumber Training volgen?

Wilt u of andere mensen binnen uw organisatie een Cucumber Training volgen dan is de Praegus Academy hier voor de perfecte partner. De experts van de Praegus Academy kunnen u precies vertellen welke Cucumber en BDD-training het beste aansluit bij uw behoeften en wensen. Alle trainingen van de Praegus Academy worden gegeven door een ervaren docent met uitstekende didactische vaardigheden en een ruime praktijkervaring. Dit stelt de docent in staat om de vertaling maken tussen de praktijk en theorie en omgekeerd.  Als u geïnteresseerd bent in een van de Cucumber trainingen neem dan vrijblijvend contract op met de Praegus Academy.

Naast onze standaard opleidingen, verzorgen we ook Maatwerktrainingen.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.