Debuggen voor testers

Veel omgevingen zoals de omgevingen waarin Agile / DevOps gewerkt wordt is het handig als je als tester ook kan debuggen. Dit helpt de ontwikkelaars en het team om sneller te identificeren waar het defect zit en dus ook het defect sneller op te lossen. Tijdens deze workshop krijg je als tester de basisvaardigenheden geleerd waar mij je op verschillende frameworks kunt beginnen met debuggen. 

De basisvaardigheden zullen doormiddel van praktische voorbeelden en opdrachten besproken en uitgelegd worden. 

Doelgroep: Testers die zich willen verdiepen in debuggen om zodoende het team en de ontwikkelaars te helpen en te ondersteunen. 

Voorkennis: Kennis van en ervaring met testen & programmeer- en scriptervaring is gewenst. 

Onderwerpen:

  • Wat debuggen; 
  • Hoe stacktraces te lezen; 
  • Hoe logfiles te lezen; 
  • Hoe te debuggen in de verschillende frameworks. 

Resultaat: Na de training ben je (beter) in staat de defects die je vindt te debuggen. Debuggen is daarnaast een essentieel onderdeel voor de probleem analy helpt je daarbij op het probeem  

Cursus/materiaal: Cursusmateriaal zal tijdens de training verstrekt worden. De deelnemer dient te beschikken over een laptop met local admin rechten (Windows/Mac OSX/Linux). 

Duur:  4 uur. 

Prijs:  € 295,- (excl. BTW, incl. cursusmateriaal en catering)

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.