DevOps & Testen

Na Scrum als werkwijze omarmd te hebben maken nu veel organisaties de transitie naar DevOps. Dit neemt afscheid van het traditionele blauwdruk denken en de scheiding tussen ontwikkeling en beheer. Hierdoor komt de standaard rolverdeling op de heling te staan iets wat ook de nodige impact zal hebben op het testen. 

In deze workshop wordt besproken wat DevOps inhoud en wat de plaatst van testen binnen DevOps is. Want ook binnen DevOps is en blijft testen en essentieel onderdeel van de kwaliteitsborging.   

Doelgroep: Iedereen meer wil weten over het testen in een DevOps omgeving 

Voorkennis: Basiskennis van Scrum en Scrum termen is handig. 

Programma: 

  • Wat is DevOps; 
  • De plaats van testen binnen DevOPS; 
  • Hoe te testen binnen een DevOps omgeving; 
  • Afronding en discussie. 

Resultaat: Deze workshop geeft inzicht hoe testen in een DevOps omgeving geplaatst en toegepast kan worden en hoe dit bijdraagt aan de kwaliteitsborging binnen in DevOps omgeving. 

Cursus/materiaal: Geen. 

Duur:  4 uur 

Prijs:  € 295,- (excl. BTW, incl. lesmateriaal en catering)

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.

We zijn op zoek naar talent!

OP ZOEK NAAR JOUW DROOMBAAN?

Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@praegus.nl!

Neem intussen eens een kijkje op onze werkenbij-pagina en solliciteer direct. Heb je vragen of wil je ons eerst beter leren kennen? Neem dan contact op met onze collega Marcel.