FitNesse Training

Waarom een FitNesse Training volgen?

Wanneer een organisatie besluit FitNesse in te gaan zetten als testautomatisering ontstaat er vaak behoefte voor een FitNesse Training of een training in testautomatisering. Dit omdat een FitNesse training u en de organisatie helpt met een vliegende start in het gebruik van FitNesse. FitNesse is een Framework wat in combinatie met Selenium gebruikt wordt voor het automatiseren van testen. In FitNesse worden de geautomatiseerde testen gedefinieerd met een WiKi oplossing. Deze oplossing stelt de gebruikers en testers instaat om op een gebruiksvriendelijke wijze en in een leesbaar formaat de geautomatiseerde testen te beschrijven. Achter deze WiKi oplossing verzorgen zogeheten fixtures de vertaling van de tests naar de code die door testautomatisering wordt uitgevoerd.

Welke mogelijkheden tot FitNesse Training zijn er?

De Praegus Academy biedt diverse testautomatiseringstrainingen om aan de vraag voor een FitNesse Training te voldoen. De testautomatiseringstrainingen worden aangeboden in de vorm een leergang en deze bevat onder andere de volgende trainingen:

 • Testautomatisering Basics. In deze module worden de basics van de testautomatisering
  behandeld;
 • User Interface (UI) Testen. Deze module behandeld het geautomatiseerd testen van
  de UI en welke eisen daaraan worden gesteld;
 • (Restfull) API testen. Deze module behandelt het geautomatiseerd testen van de API’s
  wat de tester instaat stelt snel te kunnen gaan testen;
 • CI CD en Buildtools. In deze module worden de diverse tools die gebruikt kunnen
  worden voor CI en CD geïntroduceerd. Ook wordt in deze module het opzetten en
  het gebruiken van deze tools behandeld.

FitNesse Training volgen?

Wilt u of willen mensen binnen uw organisatie een FitNesse Training volgen? Neem dan vrijblijvend contact op met de experts van de Praegus Academy. Aan de hand van uw behoeften en wensen kunnen zij u precies vertellen
welke trainingen uit het portfolio daarop aansluiten. Mochten er geen trainingen zijn die bij uw FitNesse training aansluiten dan biedt de Praegus Academy de mogelijkheid tot maatwerk trainingen. Hierdoor krijgt u een training die precies voldoet aan uw behoeften en wensen. Alle trainingen die de Praegus Academy aanbiedt worden gegeven door ervaren trainers met uitstekkende didactische vaardigheden.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.