Gekalibreerd Performance Testen (JMeter)

Hoe zorg ik dat de performance testen die uitgevoerd worden ook een realistisch beeld geven van de performance die de gebruiker ervaart? Dit is de vraag die veel performance testers zich afvragen en dit is de vraag welke in deze module besproken en beantwoord wordt. 

Doelgroep: Testers, Architecten, Engineers, beheerders of kwaliteitscontroleurs welke hun kennis willen gaan verdiepen en uitbreiden om zo te kunnen zorgen voor gekalibreerde en dus realistischere performance testen binnen hun organisatie/applicatie. 

Voorkennis: Basiskennis van Performance testen nodig, dit is een verdieping en tijdens deze module wordt er uitgegaan dat bepaalde basiskennis met betrekking tot performance testen aanwezig is.  

Programma: 

  • Realistisch performance testen; 
  • Vergelijken met performance in de browser; 
  • Betrouwbaar performance testen; 
  • Vergelijken van performance tussen handmatig en andere tools. 

Resultaat: Deze  modules geeft de cursist de verdieping welke nodig is om gekalibreerd te kunnen performance testen met JMeter

Cursus/materiaal: De deelnemer dient te beschikken over een laptop met local admin rechten (Windows of Mac OSX). 

Duur:  8 uur 

Prijs:  € 595,- (excl. BTW, incl. lesmateriaal en catering)

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.