ISTQB Advanced Test Manager

Waarom ISTQB Advanced Test Manager?

Wilt u zich als test professional verder specialiseren na het behalen van het ISTQB-foundation certificaat dan is de ISTQB Advanced Test Manager een van de certificaten die u op Advanced level kunt behalen. Om het ISTQB Advanced Test Manager certificaat te behalen biedt de Praegus Academy een vijfdaagse cursus aan, waardoor u zich op het examen kunt voorbereiden. Tijdens de cursus voor dit certificaat gaat men uitgebreid in op testmanagement, reviews, managementtools en process improvement. De doelgroep voor dit certificaat zijn testmanagers en testcoördinatoren die meer kennis op willen doen met betrekking tot testmanagement.

Programma van de ISTQB Advanced Test Manager cursus.

Tijdens de ISTQB Advanced Test Manager cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het opzetten van een testproces;
  • Het uitvoeren van testmanagement;
  • Het implementeren en begeleiden van reviews;
  • Het implementeren en managen van bevindingenbeheer;
  • Het doorvoeren van testprocesverbetering;
  • Het testtraject te laten ondersteunen door testtools en testautomatisering;
  • Het samenstellen van testteam;
  • De nodige ontwikkeling van vaardigheden in het team vast te stellen en te plannen;
  • Het oefenen van het ISTQB Advanced Test Manager examen.

Na deze training hebben de deelnemers kennis van de facetten waarmee de testmanager te maken krijgt. Daarnaast zijn ze getraind voor het ISQTB Advance Test Manager examen.

Interesse in de ISTQB Advanced Test Manager cursus?

Heeft u interesse in de ISTQB Advance Test Manager cursus? Neem dan vrijblijvend contact op met de experts van de Praegus Academy. Zij kunnen u meer informatie geven over deze cursus en de andere ISTQB Advanced Trainingen. Daarnaast zullen zij u vertellen of uw vooropleiding voldoende aansluit op deze cursus en of deze cursus aansluit op uw behoeften. De cursus wordt gegeven door een ervaren trainer die naast zijn didactische vaardigheden over een
ruime praktijkervaring beschikt.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.