JMeter Training

De JMeter training is een training die je leert om de tool JMeter te gebruiken. JMeter is een vaak gebruikte open source tool voor het uitvoeren van performance testen.  Tijdens deze training krijgt u een introductie in het gebruik van JMeter om performance testen te kunnen uitvoeren. Zaken die tijdens deze cursus neemt u mee in de mogelijkheden van JMeter. Verder behandelen we hoe JMeter geconfigureerd en gebruikt kan worden voor het uitvoeren van performance testen. Daarnaast wordt het analyseren van de resultaten van een JMeter test behandeld.

Programma van de JMeter Training

Het programma van de JMeter Training ziet er als volgt uit:

 • Een introductie van JMeter;
 • Hoe JMeter te configureren;
 • Hoe JMeter scripts opnemen;
 • Wat is correlatie;
 • Wachttijden;
 • Het uitvoeren van de performance testen met
  JMeter;
 • Analyse van de resultaten van de testen die met
  JMeter zijn uitgevoerd.

Na het volgen van deze training heeft u als cursist begrip van wat er nodig is voor het configureren, opzetten en uitvoeren van performance testen met JMeter. Voor deze training heeft u geen specifieke voorkennis nodig. Kennis van en ervaring met testen is een pre, net zoals programeer- en scriptervaring

JMeter Training volgen?

Wilt u een JMeter training volgen? Dan is de Praegus Academy hiervoor de aangewezen partner. De Praegus Academy heeft diverse trainingen in het portfolio. Deze trainingen worden gegeven door een ervaren trainer die naast zijn didactische vaardigheden over een ruime ervaring in de praktijk beschikt. Hierdoor kan de trainer praktische situaties vertalen naar de theorie en vice versa. Bent u geïnteresseerd in een JMeter training? Neem eens vrijblijvend contact op met onze Praegus Academy. Zij kunnen u adviseren welke training het beste aansluit bij uw wensen en behoeften

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.