Lego4Scrum

Wat is Lego4Scrum?

Lego4Scrum is een workshop waarbij u in aanraking komt met de basis van Scrum. Scrum is opgezet volgens de filosofie van ‘see-feel-change’ oftewel leren door doen. Dit betekent dat u al doende met kleine stapjes succes boekt in plaats van na veel werk het systemen implementeren en dan falen. Tijdens deze workshop komt u in aanraking met de basis van Scrum. De workshop is opgezet volgens een unieke aanpak waardoor deze workshop geschikt is voor mensen die willen zien hoe Scrum werkt en voor teams die al met Scrum werken, maar zich hierin willen verbeteren.

De Lego4Scrum workshop

De Leg4Scrum workshop bestaat uit de volgende delen:

  • Uitleg over het Scrum Framework;
  • Toepasbaarheid in eigen omgeving;
  • LEGO-game gedeelte;
  • Afronding en discussie.

De Lego4Scrum workshop geeft u een goed begrip in de voordelen van het Scrum framework door ze u zelf op een interactieve manier te laten ervaren. Binnen deze workshop staan samenwerking en focus staan centraal. Tijdens deze workshop wordt LEGO gebruikt om de creatieve kanten aan te wakkeren en de kaders waar normaal gedacht wordt te doen vervagen. Daarnaast zorgt het gebruik van LEGO voor een gegarandeerde fun factor in deze workshop.

Interesse in de Lego4Scrum workshop?

Heeft u interesse in de Lego4Scrum workshop of wilt u hier meer informatie over? Neem dan vrijblijvende contact op met de experts van de Praegus Academy. Zij kunnen u alles vertellen over deze training. Daarnaast kunnen ze u meer vertellen over de overige Scrum gerelateerde trainingen en workshops welke de Praegus Academy in zijn portfolio heeft. De Lego4Scrum workshop kan via het open rooster maar bij u op locatie gevolgd worden. Hierover kunnen de experts van de Praegus Academy u meer vertellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.