Loadrunner Training

Wilt u of willen mensen binnen uw organisatie performance testen gaan uitvoeren met Loadrunner dan ontstaat er meestal gelijk een noodzaak voor een Loadrunner Training. Zeker als de u of de mensen binnen uw organisatie een vliegende start willen maken met het performance testen via Loadrunner. Loadrunner is een van de meest gebruikte softwarepakketten als het gaat om performance testen. Natuurlijk biedt de softwareleverancier trainingen aan voor Loadrunner, maar deze richten zich voor namelijk op het gebruik van de tool. Wat we vaak zien is dat er na het volgen van de trainingen over het gebruik van het pakket dat er behoefte ontstaat om een training voor het gebruik in de praktijk te volgen.

Praktische Loadrunner Training

Het feit dat er vraag is naar Loadrunner Training en om de tool in de praktijk te gebruiken is bij de Praegus Academy bekend. Daarom heeft de Praegus Academy een gehele leergang die zich richt op performance testen in de praktijk. Deze leergang bestaat onder andere uit een training uit de theorie van Performance Testen. Verder bevat de leergang trainingen voor gekalibreerd performance testen, Performance Monitoring en Performance Analyse. Allemaal met een praktische insteek. Indien gewenst kan deze leergang worden uitgebreid met een Loadrunner Training. Hierbij wordt de leerstof vertaald naar het praktisch gebruik in Loadrunner.

Interesse in het volgen van een Loadrunner Training

Heeft u interesse in de Loadrunner training of in één of meerdere trainingen uit de performance test leergang? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de experts van de Praegus Academy. Deze experts kunnen uw aan de hand van uw vragen en behoeften adviseren welke training uit het portfolio van de Praegus Academy de juiste voor u is. Mocht geen van de trainingen in het portfolio aansluiten bij uw behoeften en wensen, dan is er altijd nog de mogelijkheid tot een maatwerk training. Bent u geïnteresseerd in een Loadrunner Training of een andere training uit het portfolio van de Praegus Academy? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.