Mendix testers

Wat is Mendix

Mendix is een softwareplatform voor het optimaliseren en bouwen van webapplicaties en mobiele applicaties. Tegenwoordig richt Mendix zich ook steeds meer op ingewikkeldere applicaties zoals microservices. Mendix is low-code en biedt een laagdrempelige oplossing voor het bouwen van (web) applicaties. Het werkt in het voordeel van zowel de business als de bouwers, omdat het platform goed leesbaar en interpreteerbaar is.

Met Mendix kan in een zeer rap tempo een nieuwe applicatie ontwikkeld worden door de ‘drag-and-drop’ functies. Zo wordt het eenvoudig gemaakt voor gebruikers om een visueel aantrekkelijke applicatie te maken.

Voor wie is Mendix geschikt?

Mendix is een passende oplossing voor een organisatie wanneer er wens is voor een (web) applicatie waarbij veel maatwerk bij nodig is. Voor Mendix moet alles opgebouwd worden aan de hand van standaard bouwblokken. De logica moet middels microflows opgebouwd worden op een domeinmodel (database) en een te ontwerpen UI. Mendix wordt pas volledig benut bij wensen waaruit blijkt dat veel maatwerk voor nodig is. Met behulp van Mendix kunnen applicaties binnen zeer korte tijd (weken) opgezet worden.

Mendix testers bij Praegus

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Mendix om applicaties te ontwikkelen. Onze Mendix testers hebben uitgebreide kennis en ervaring van Mendix projecten en weten precies wat getest moet worden. Daarnaast kunnen onze testers met behulp van  test automatiserings tooling (voor onder andere regressie en performance testen) goed in kaart brengen hoe bestendig en weerbaar uw applicatie is. Bent u benieuwd wat onze testers voor uw Mendix project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts.

Bekijk ook:

Onze Academy

Word een testexpert en ga aan de slag met de diverse leerpaden die de Praegus Academy te bieden heeft.

Onze Vacatures

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei.

Onze Expertises

Wij doen er alles aan om organisaties te verzekeren van de best werkende systemen, applicaties en digitale bedrijfsprocessen.